Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

40 resultater - viser 1 - 20
1 2
Reportager Updated 09. Oktober 2023

I år skar Doomed Scandinavia sin tilbagevendende event ind til benet, og vi kom vidt omkring i metallens udtryksformer, med Strychnos som største trækplaster.

Kunstner
Titel
+ Stikkersvin + Grava + Exelerate
Spillested
Artikel Updated 16. November 2022

Kellermensch, Møl, Cabal, Defacing God, Undergang med flere – vi har fået en række danske navne, men mon ikke vi kan forvente mange flere til sommer?

Kunstner
Titel
+ Mnemic + Crovell + Vulvatorious + Dying Hydra + Temple of Scorn + (0) + Offermose + Of the Wand and the Moon + Dysgnostic + Crown the Beast + Düreforsøg + Hanging the Nihilist
Artikel Updated 17. Oktober 2022

Planlægning og mere planlægning er hvad der kræves for at få uge 42's mange koncertmuligheder til at gå op, og alligevel skal pyt-knappen i brug, når der skal vælges mellem fx Marduk og Gorgoroth.

Kunstner
Titel
+ Sepultura + Gorgoroth + Sodom + Arcturus + meget andet
Artikel Updated 10. Maj 2022

Bededagsferien byder på et overflødighedshorn af oplevelser over nærmest hele landet.

Artikel Updated 11. Maj 2022

Det begynder efterhånden at lugte af sommer og festivaler, men inden vi når dertil, ser vi tilbage på april: En sprudlende live-koncert-måned. 

Koncertanmeldelser Updated 16. April 2022

Amager Bio bød på mystik, tysker-tæsk, bajerfest og et ondt og festligt forbandelsesritual til sidst.

Kunstner
Titel
+ Livløs + Implore + (0)
Spillested
Genre
Karakter
4
Artikel Updated 05. April 2022

Konvent og Implore tager Livløs og (0) med rundt i Danmark, festival i Slagelse og Dizzy Mizz Lizzy i Aarhus. Lamentari udgiver nyt. Se det hele her.

Årslister Updated 30. December 2021

Styrke og tyngde er årets nøgleord. Verden kan deles op i dem, der tør fremtiden, og dem, der ikke gør.

Artikel Updated 22. November 2021

Der er ganske få koncerter i denne uge, men til gengæld rigeligt med nye pladeudgivelser fra bands, som de færreste sandsynligvis har hørt om – alt er med andre ord som det plejer i denne tid.

Artikel Updated 27. September 2021

Der er grindcore for alle pengene i Ungdomshuset, masser af koncerter i weekenden og nye plader fra bl.a. Enslaved og Ministry. Få overblikket her. 

Artikel Updated 12. September 2021

Koncerter over hele landet, festivaler, ny plade fra Carcass og såmænd også nogle danske plader på gaden. Det ser ikke helt tosset ud i uge 37.

Kunstner
Titel
Leaves' Eyes + Brainstorm + Kollapse + Bogwife + Tardus Mortem m.fl.
Koncertanmeldelser Updated 07. September 2021

Første ægte koncert på Stairway i Vanløse bød på fire vidt forskellige bands, og minimum to fraktioner blandt publikum. Alligevel endte aftenen i både forløsning og begejstring.

Kunstner
Titel
+ Konvent + Telos + Galge
Artikel Updated 01. September 2021

FESTIVALER! Hvad sommeren ikke var, tager efteråret hul på. Og det er lige præcis den slags, vi bedst kan lide. Nå, ja, og så er der nyt med Iron Maiden.

Kunstner
Titel
Carnifex + The Night Flight Orchestra + Antediluvian m.fl.
Artikel Updated 27. Marts 2021

De unge står klar til at løfte fanen som næste generations headbangere. De elsker genren, men de gider ikke finde sig i at få at vide, hvordan man er en ægte fan. De gør det på deres egen måde og finder derved tilbage til rødderne.

Artikel Updated 27. Marts 2021

Er der plads til ungdom i heavy metals old-boys-klub? Devilution taler med den næste generation om, hvad metal betyder for dem.

Årslister Updated 30. December 2020

Til kamp mod gamle nisser, klamme onkler og snævertsynede reaktionære. 2020 var et forandringens år i metalscenen og det var år hvor det var ok at være klog, markant og anderledes. Må det blive ved.

 

Artikel Updated 14. Oktober 2020

Dansk kvalitet på scenerne og blandede lokkende særheder på vinylerne er, hvad efterårsferien byder på. Det kunne vel være værre.

Kunstner
Titel
+ Katla + Benediction + Wayfarer + Solbrud m.fl.
Pladeanmeldelser Updated 27. September 2020

Sunken prøver kræfter med det danske sprog og ender på toppen.

Kunstner
Titel
Livslede
Karakter
5
Reportager Updated 22. September 2020

Boligmagasiner, basisdemokrati, Kerouac og Bukowski, præstationspres og en ny identitet. Eyes' nye plade rummer det hele.

Kunstner
Artikel Updated 03. September 2020

I denne uge er en bunke nye udgivelser at boltre sig med, men der er også nogle koncerter, hvis man er frisk på et lille kompromis og slår røven i sædet.

Kunstner
40 resultater - viser 1 - 20
1 2