69 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4
a2137747141_10
Pladeanmeldelser 14. Oktober 2018
Karakter
3

House of Atreus byder på melodisk dødsmetal, men det er langt fra den klassiske af sin slags, når der flirtes med græsk mytologi i en rå og beskidt lyd.

WOA18: Fredag
Reportager 07. August 2018
Spillested

Fredagen på Wacken Open Air 2018 udmærkede sig ved, at danske Xenoblight fik en flot fjerdeplads i Metal Battle-konkurrencen. Og så var der virkelig varmt.

WOA 18: Guide til fredag
Artikel 30. Juli 2018
Spillested

Fredag bliver episk på Wacken Open Air ’18. Nightwish, Children of Bodom, Doro, Running Wild og Epica skal spille på de store scener. Men vi finder også noget på de små.

Fotoreportage: Roskilde Festival 2018
Fotoreportager 12. Juli 2018

Også denne Roskilde Festival overlevede fotografen. For at fejre det har han set sine mange tusinde billeder fra festivalen igennem ... og samlet favoritterne her.

Roskilde '18: Onsdag – Wanna see me stick NIN through each one of my eyelids?
Reportager 09. Juli 2018
Titel
Dark Tranquillity + Clutch + Slaves

Åbningen af festivalpladsen bød op til et væld af middelmådigheder, hvor kun Dark Tranquillity og Nine Inch Nails satte barren højt – og så kunne man grine lidt ad Eminem på vejen.

Roskilde '18: Svensken kom, så og sejrede
Koncertanmeldelser 06. Juli 2018

Selvom Michael Stanne & co. ind imellem har svært ved at finde storformen på plade, så fejler de sjældent live. Eminem prøvede at trække os videre, men intet slår Dark Tranquillity, når de er i deres es, som de var denne aften. 

Roskilde 2018: Guide til onsdagen
Artikel 27. Juni 2018

Roskilde Festivals første officielle dag er den korteste og samtidig den med færrest hårde toner. Men lidt Dark Tranquillity, lidt stoner-rock og ikke mindst Nine Inch Nails kan det da lige blive til.

SRF '18: Torsdag
Reportager 13. Juni 2018
Kunstner
Titel
+ Rotting Christ + Kreator + Coven + Helloween + Gaupa

Rotting Christ, Body Count, Kreator og Coven var nogle af de navne, der fyldte i vores første alkoholpåvirkede dag på årets Sweden Rock Festival.

Sweden Rock Festival 2018 - Guide
Artikel 04. Juni 2018

Endnu engang går turen til Sölvesborg med et oldschool lineup med både store sværvægtere, rockikoner fra fortiden, lidt fra den sorte skole og andre blandede godter. Vi giver dig her en hurtig indføring i de vigtigste af årets bookinger fra stort til småt.

Ni nye rock- og metalnavne til Roskilde Festival 2018
Artikel 04. April 2018
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Motorsaven kom aldrig rigtig i gang
Koncertanmeldelser 12. Februar 2018
Titel
+ The Black Dahlia Murder + No Return
Spillested
Karakter
3

Legenderne i Cannibal Corpse har pondus og spiller udsolgte koncerter, men sammenlignet med aftenens andet hovednavn, The Black Dahlia Murder, fremstod de noget sløve i det.

Med lærdom fra nord
Pladeanmeldelser 03. December 2017
Kunstner
Titel
The Untamed Wilderness
Karakter
3

Aetherian spiller nordisk dødsmetal, trods en herkomst fra under sydens sol. Det er godt, men måske ikke godt nok, for der mangler det element, der skal få bandet til at stå ud i mængden.

Summer Breeze '17 - Lørdag
Reportager 28. August 2017
Titel
Der Weg Einer Freiheit, Korn, Mgła, Tiamat

Less is more lod til at være doktrinen på sidstedagen, som bød på mere spredte glæder, men ikke desto mindre tre af Summer Breezes stærkeste oplevelser. Det tyske eventyr endte med black metal-bravour af mørkeste kaliber.

Copenhell 2017: Guide til torsdagen
Artikel 14. Juni 2017

Der er lagt op til lange shorts, når tre fjerdedele af Rage Against the Machine og et gendannet System of a Down tegner torsdagen på Copenhell. De fik endagsbilletterne udsolgt, men der er masser af andet at komme efter på festivalens førstedag.

Årsliste 2016 - Jacob Dinesen
Årslister 30. December 2016

Fotografens kaotiske 2016 var præget af et liv på farten med nærmest lige så mange nætter på hotelværelser som hjemme i Camp Devilution. Lidt musik blev der dog også tid til.

Et velproduceret resumé
Pladeanmeldelser 13. November 2016
Titel
Atoma
Karakter
3

Dark Tranquillity har lavet et alternativt "best of"-album ved at skrive nye sange med inspiration fra bandets egne største værker og pakke det i den stærkeste produktion, bandet har haft i nyere tid.

Devilution-redaktionen anmelder 'Hardwired'
Artikel 19. August 2016
Kunstner
Titel
Hardwired
Genre
Karakter
2

Vi har valgt at tage imod Metallicas nye single ved at lade størstedelen af redaktionen minianmelde nummeret. Anmeldelserne er skrevet uafhængigt af hinanden – men der breder sig alligevel stor enighed. Læs selv.

Copenhell 2016: Guide til fredagen
Artikel 17. Juni 2016

Andendagen på årets Copenhell åbner for programmets udladning af thrash, død og black med bands som Megadeth, Artillery, Entombed A.D, Amon Amarth og Abbath. Men også power metal, djent, retrorock og den mørkeste, dystre musik. Og kongen, selveste King Diamond.

Årets danske skuffelse?
Pladeanmeldelser 15. Maj 2016
Kunstner
Titel
Helhorse
Genre
Karakter
2

En superproducer. Et internationalt label i ryggen. Ambitionerne om et gennembrud i udlandet fejler intet, men det er svært at forestille sig, at Helhorse kommer til at indfri dem med deres tredje plade, der skuffer med mangel på mindeværdige sange.

WOA '15: Fredag
WOA '15: Fredag Populær
Reportager 02. August 2015
Spillested

Da Devilutions amputerede delegation endelig stod med støvlerne plantet i det tykke, sorte mudder, fik de travlt med at komme i marken og få hørt musik. Det var blevet fredag, som diskede op med gamle kendinge som At The Gates og Annihilator, mens Black Label Society blev en triviel affære. Samael brillerede, og My Dying Bride gjorde natten smuk at traske hjem i, så turen viste sig at være anstrengelserne værd.

69 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4