78 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4
976168
Pladeanmeldelser 19. December 2021
Titel
Into the Maw of Death
Karakter
2

Det kan godt være, at man siger "if it ain't broke, don't fix it", men det er ikke helt nok for Grand Cadaver at have den fede HM2-lyd og fede growls, når den klassiske svenske dødsmetal får endnu et opkog.

ablaze-my-sorrow-among-ashes-and-monoliths
Pladeanmeldelser 14. Februar 2021
Titel
Among Ashes and Monoliths
Karakter
2

Ablaze My Sorrow spiller svensk melodød. Vores naboland har stolte traditioner indenfor den genre, men det er ikke alt, der er lige godt.

Cover
Pladeanmeldelser 18. November 2020
Titel
Moment
Karakter
2

Dark Tranquillitys ‘Moment’ er en opvisning i, hvordan man ligner alle sine venner. Letgenkendeligt, letfordøjeligt og billigt sluppet for et band med meget mere på hjerte.

LIVLØS
Artikel 15. November 2020
Kunstner
Titel
Goatkraft + Fuming Mouth + Iron Maiden + My Dying Bride + Dark Tranquility

Vi er halvvejs i en måned, der føles længere end den plejer. Kun få koncerter bliver stadig afholdt, siddende. Men Iron Maiden udgiver en liveplade, så alt er godt.

886086
Pladeanmeldelser 05. Juli 2020
Titel
Meet Your Maker
Karakter
4

Withering Surface er tilbage med et fængende og meget melodisk album, der undgår reunionernes værste faldgruber. Resultatet er et modent bud på melodød anno 2020, forholdsvis langt fra udgangspunktet. Og det er et sundt valg.

CAF62917-2AFB-43C5-8697-6BCB113D61A1
Pladeanmeldelser 10. August 2019
Kunstner
Titel
Psychotic Regression
Karakter
3

Mindmares debutalbum har været længe undervejs. Til gengæld er det gennemarbejdet og viser flere gode takter i processen fra klassisk melodød til personlig Mindmare-død.

unleashed the hunt for white christ
Pladeanmeldelser 08. Januar 2019
Kunstner
Titel
The Hunt for White Christ
Karakter
2

Unleashed buldrer med vanlig svensk dødsmetal på deres nye plade og forsøger i samme ombæring at jagte kristendommen ud af Jerusalem. Det er ikke nyskabende.

_XTD5165
Fotoreportager 29. December 2018

2018 endte på +/- 260 oplevelser på forreste række – eller på scenen – eller en fodboldbane væk. I høj sol eller silende regn. I totalt mørke eller i blinkende diskolys.

Sentenced
Top 5 18. November 2018
Kunstner
Titel
+ Hypocrisy + Amorphis + Manowar + In Flames

Der er bands, man desværre oplever live for sent. I ugens top 5 giver Villumsen fem bud på bands, som han har oplevet live, men hellere ville have set første gang på et noget tidligere tidspunkt.

a2137747141_10
Pladeanmeldelser 14. Oktober 2018
Karakter
3

House of Atreus byder på melodisk dødsmetal, men det er langt fra den klassiske af sin slags, når der flirtes med græsk mytologi i en rå og beskidt lyd.

WOA18: Fredag
Reportager 07. August 2018
Spillested

Fredagen på Wacken Open Air 2018 udmærkede sig ved, at danske Xenoblight fik en flot fjerdeplads i Metal Battle-konkurrencen. Og så var der virkelig varmt.

WOA 18: Guide til fredag
Artikel 30. Juli 2018
Spillested

Fredag bliver episk på Wacken Open Air ’18. Nightwish, Children of Bodom, Doro, Running Wild og Epica skal spille på de store scener. Men vi finder også noget på de små.

Fotoreportage: Roskilde Festival 2018
Fotoreportager 12. Juli 2018

Også denne Roskilde Festival overlevede fotografen. For at fejre det har han set sine mange tusinde billeder fra festivalen igennem ... og samlet favoritterne her.

Roskilde '18: Onsdag – Wanna see me stick NIN through each one of my eyelids?
Reportager 09. Juli 2018
Titel
Dark Tranquillity + Clutch + Slaves

Åbningen af festivalpladsen bød op til et væld af middelmådigheder, hvor kun Dark Tranquillity og Nine Inch Nails satte barren højt – og så kunne man grine lidt ad Eminem på vejen.

Roskilde '18: Svensken kom, så og sejrede
Koncertanmeldelser 06. Juli 2018

Selvom Michael Stanne & co. ind imellem har svært ved at finde storformen på plade, så fejler de sjældent live. Eminem prøvede at trække os videre, men intet slår Dark Tranquillity, når de er i deres es, som de var denne aften. 

Roskilde 2018: Guide til onsdagen
Artikel 27. Juni 2018

Roskilde Festivals første officielle dag er den korteste og samtidig den med færrest hårde toner. Men lidt Dark Tranquillity, lidt stoner-rock og ikke mindst Nine Inch Nails kan det da lige blive til.

SRF '18: Torsdag
Reportager 13. Juni 2018
Kunstner
Titel
+ Rotting Christ + Kreator + Coven + Helloween + Gaupa

Rotting Christ, Body Count, Kreator og Coven var nogle af de navne, der fyldte i vores første alkoholpåvirkede dag på årets Sweden Rock Festival.

Sweden Rock Festival 2018 - Guide
Artikel 04. Juni 2018

Endnu engang går turen til Sölvesborg med et oldschool lineup med både store sværvægtere, rockikoner fra fortiden, lidt fra den sorte skole og andre blandede godter. Vi giver dig her en hurtig indføring i de vigtigste af årets bookinger fra stort til småt.

Ni nye rock- og metalnavne til Roskilde Festival 2018
Artikel 04. April 2018
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Motorsaven kom aldrig rigtig i gang
Koncertanmeldelser 12. Februar 2018
Titel
+ The Black Dahlia Murder + No Return
Spillested
Karakter
3

Legenderne i Cannibal Corpse har pondus og spiller udsolgte koncerter, men sammenlignet med aftenens andet hovednavn, The Black Dahlia Murder, fremstod de noget sløve i det.

78 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4