145 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8
-E2P9423-8-1467106517
Artikel 31. August 2020
Kunstner

I denne uge er en bunke nye udgivelser at boltre sig med, men der er også nogle koncerter, hvis man er frisk på et lille kompromis og slår røven i sædet.

rob_zombie_copenhell2019_XTD4249
Artikel 14. Juni 2020

Vi har flere på redaktionen, som har været på Copenhell hvert år, siden det startede. Villumsen er en af dem, og uanset om du har været med en enkelt, flere eller alle gange på festivalen, så kan du nok nikke genkendende til flere ting i hans beskrivelse af Copenhell fra starten til 2019 og årets ærgerlige aflysning.

-B2A7894-copy-77-1435005173
Artikel 10. Juni 2020
Kunstner
Titel
+ Opeth + Death To All + Emperor + Gloryhammer + Raised Fist + Dog Eat Dog + Sacred Reich + Soen + LOK + Knocked Loose + Thundermother + P.O.D. + Witchcraft + Hällas + Vreid + High Comand + Nerved + Destruction

Copenhell forkæler os i 2021 med en ordentlig slat ombookinger fra det line-up, vi ellers havde i vente i næste uge. Og så får vi et par ekstra punkede indslag oveni hatten.

TypeO1997
Artikel 08. April 2020
Titel
+ Entombed + Stuck Mojo
Spillested

Type O Negative havde fået deres gennembrud med ‘Bloody Kisses’ og spillede i 1997 i Vega, hvor de med rødvin, damer og heavymetal fejrede sig selv.

Ulver - Perdition City
Artikel 09. Marts 2020
Kunstner
Titel
Perdition City

'Perdition City' var Ulvers endegyldige afsked med black metal, og her, 20 år efter dens udgivelse, står den stadig som en milepæl for den genre, den lagde bag sig.

-XTD3559-88-1535481737
Artikel 26. Februar 2020
Titel
+ The Strokes + Jimmy Eat World + Suicide Silence + Employed to Serve m.fl.

Roskilde Festival har booket svensk AOR, stilskabende deathcore, russisk bøllehop og hardcore, sludge, stoner og The Strokes. Læs desuden også vores præsentationer af Eyes og Gabestok.

-R7A4029-copy-7-1529955913
Artikel 07. Februar 2020

Ud over Sabaton, The Darkness og Thy Art Is Murder udmærker koncertugen sig ved antastelig smag og besynderlige disponeringer. OK, ikke ud over dem, bare i det hele taget.

FB_IMG_1569001687950
Årslister 29. December 2019

Dragejægeren ser mastodonterne uddø, men bemærker også, at der er håb for den traditionelle del af metalgenren.

-XTD4974-25-1531356306
Artikel 24. November 2019
Titel
m.fl.

Vi er ligeglade med, om Limp Bizkit kommer. Men vi vil gerne hjælpe Copenhell med at rette op på den kønslige ubalance på scenen.

_XTD9973
Koncertanmeldelser 17. November 2019
Kunstner
Titel
+ Slægt + Redwood Hill + Sinnrs
Spillested
Karakter
3

Night of the Black Attack 2019 blev atter afholdt af HeavyMetal.dk og løb af stablen i weekenden med op-og nedture, skiture og byture. En god blanding bolsjer var blevet valgt til aftenen, men som altid var der noget i posen, der smagte bedre end andet.

down_23556_-e2p4162-1371516344
Artikel 14. November 2019
Kunstner
Titel
+ Kiss + Raised Fist + Opeth + Witchcraft + Hällan + P.O.D. + Deadly Apples + Santa Cruz
Genre

For en måneds tid siden afslørede Copenhell-bossen, at han allerede havde booket sit drømmenavn. I dag kan vi offentliggøre Kiss og Down sammen med en række imødesete navne og lidt overraskelser.

_XTD8812
Koncertanmeldelser 10. November 2019
Kunstner
Titel
+ Nyos
Spillested
Karakter
666

Zeal & Ardor lukkede deres verdensturné på magisk vis og serverede den muligvis bedste metalkoncert på dansk grund i år.

-XTJ2266-91-1547622905
Artikel 05. November 2019
Kunstner

Er du klar til at glemme alt om elitær smag og upåklagelig stil? Så er koncertugen klar til dig med Alter Bridge, Powerwolf, Jinjer og spoken word med Joey DeMaio.

Killswitch Engage
Artikel 27. Oktober 2019

Det er svært, ikke at blive nostalgisk når ugen byder på blandt andet Killswitch Engage, P.O.D, Alien Ant Farm og Third Eye Blind.

2018-0610-20455900-61-1528672914
Artikel 16. Oktober 2019
Kunstner
Titel
+ Disturbed + KoЯn + Emperor + Of Mice & Men + Destruction + Benediction + Jinjer + Vreid + Xenoblight + Orm + Gloryhammer + Crypt Sermon + High Command

Der blev lagt stort fra start med Mercyful Fate. Nu følger Copenhell annonceringen op med yderligere 14 navne, der skal spille på Refshaleøen til næste sommer. Festivalen udvides desuden med en ekstra scene til vækstlaget.

ktdf2019-cover
Artikel 26. August 2019

Ugen med Kill-Town Death Fest VII i Pumpehuset, Mono Goes Metal i Aarhus, Helmet i Danmark, Muse i Royal Arena og støttekoncert for en legendarisk skribent.

_XTD3894
Koncertanmeldelser 16. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

Metal Magic kørte på sidstedagen, og efter en lang dag uden mange højdepunkter var Hyperdontia lige det potente skud afgrundsudskrab, der skulle til for at genvinde dødslysten.

Rammstein Forum 2009 JD (13)
Artikel 15. Juni 2019
Kunstner

Fra undergrundsband på Roskilde Festival i 1998 til verdensnavn få år senere. Danskerne elsker Rammstein. Anmelderne knap så meget. 12 gange har tyskerne gæstet landet. Kom med bag alle koncerterne i ord, lyd, video og billeder.

-E2P9331-94-1434708074
Artikel 13. Juni 2019
Kunstner
Titel
+ Lamb of God + Clutch + Heilung m.fl.
Spillested

Fredagen er den danske metals triumftog, hvor ikke mindre end seks hjemlige orkestre indtager scenerne, og flere af dem har potentiale til at byde på helt store fester. Det samme gør hovednavnet Slipknot, mens Lamb of God skal prøve at leve op til deres legendariske koncert fra 2012.

-T1X9701-58-1402996127
Artikel 12. Juni 2019
Kunstner
Titel
+ Dimmu Borgir + Kvelertak + Glenn Hughes m.fl.
Spillested

Vikingebersærkergang, ansigtsflåning, fællessang og gensyn med provinsvennerne: Copenhells sidste dag byder på både koryfæer, unge håb og nostalgitrip. Og ja, du skal fløjte med på den-der-sang.

145 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8