18 resultater - viser 1 - 18
Hanna Ella Sandvik
Årslister 21. December 2020

Mærkeligt år, hva’? Men i tilbageblikkets rosarøde linse kan man dog finde en del lysglimt. Dette gælder særligt for albums, der ligger lige på kanten for, hvad man kan byde en Devilution-læser. Men for de modige, der tør læse med, kan man imellem metalcore- og punk-udgivelserne på mit års liste finde nogle albums, der er så gode, at de altså ikke kan udelades. Er Taylor Swift med? Læs med og find ud af det.

Screenshot 2020-05-03 at 20.40.26
Artikel 03. Maj 2020
Kunstner

Få føleren på, når emobandet Oakhands har videopremiere på en sang om blindhed og sci-fi.

demersal-video
Artikel 13. Februar 2020
Kunstner

Det odenseanske screamoband Demersal albumdebuterer om to uger med ‘Less’. Vi har videopremiere på førstesinglen ‘Amends’ og har talt med bandet om baggrunden for sangen.

sh_XTD2840
Koncertanmeldelser 24. Oktober 2019
Kunstner
Titel
+ Jeromes Dream
Genre
Karakter
4

Det var på alle måder intenst, da Daughters trynede Loppen med et inferno af støj, sved og en umådeligt udadvendt forsanger. De gendannede Jeromes Dream var langt mere introverte.

-XTJ0987-39-1502436755
Artikel 21. September 2019

Et stort navn gæster København, og ellers er det de små steder i Jylland, der får glæde af rock og metal i uge 39.

_XTD8105
Koncertanmeldelser 09. Juli 2019
Kunstner
Karakter
4

Det var et velspillende La Dispute, der samlede folk af mange genrer i ly for regnen. 

Testament_Amager Bio
Artikel 01. Juli 2019
Kunstner
Titel
+ Robert Plant and the Sensational Shape Shifters + Full of Hell & the Body m.fl.

Der er mere punk end metal på Roskilde Festivals andendag – men en gruppe thrash metal-veteraner og en vaskeægte rocklegende skal nok give den tunge rockhistorie liv.

RF19_poster-27-03-2019
Artikel 27. Marts 2019
Kunstner
Titel
+ Misery Index + Ulver + Baest + Cult Leader + Descarets A Kant + Hatari + K-X-P + La Dispute

Behemoth og Ulver leverer det sorte. Misery Index og Baest leverer det hårde. Undergrunden leverer den skæve akkord, og således rundes årets Roskilde Festival-plakat af med lidt til enhver smag.

_XTD5165
Fotoreportager 29. December 2018

2018 endte på +/- 260 oplevelser på forreste række – eller på scenen – eller en fodboldbane væk. I høj sol eller silende regn. I totalt mørke eller i blinkende diskolys.

Fotoreportage: Roskilde Festival 2018
Fotoreportager 12. Juli 2018

Også denne Roskilde Festival overlevede fotografen. For at fejre det har han set sine mange tusinde billeder fra festivalen igennem ... og samlet favoritterne her.

Roskilde ‘18: Fredag med fuld fart på
Reportager 09. Juli 2018

Selvom man først kommer om fredagen, betyder det ikke, at man ikke kan nå en hel uges oplevelser på én dag.

Roskilde '18: Følsom fredag
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018

Touché Amoré leverede endnu engang en koncert i særklasse, og endnu engang takket være Jeremy Bolm, der synes at knuse sit eget hjerte, hver gang han går på scenen.

Roskilde '18: Latterlig legestue
Koncertanmeldelser 06. Juli 2018
Kunstner
Karakter
2

Mike Patton og Dave Lombardo holdt uforpligtende hof med Dead Cross til kvartettens første danske koncert. Masser af middelmådig hardcore og pauseklovnerier udfyldte den korte spilletid, der alligevel føltes for lang.

Roskilde 2018: Guide til fredagen
Artikel 27. Juni 2018

Fredag kan du tage lidt Skeletonwitch ind med morgenmaden og tjekke Mike Pattons Dead Cross, Nick Cave og Myrkur, inden Watain og LLNN til sidst får festivalen til at gå helt i sort. På den gode måde!

Ni nye rock- og metalnavne til Roskilde Festival 2018
Artikel 04. April 2018
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Med følelserne udenpå
Koncertanmeldelser 29. Januar 2017
Titel
+ Angel Du$t + Swain
Spillested
Karakter
3

Touché Amoré leverede en fin, om end lidt jævn koncert torsdag aften i Pumpehusets lille sal, hvor tunge følelser blev leveret med en energi, der kom langt ud over scenekanten.

Tvivlen er stadig luften under vingerne
Interview 18. August 2015

Amerikanske Deafheaven er færdige med deres nye album, som skal følge op på den store succes med 'Sunbather'. Devilution mødte frontmanden George Clarke på Roskilde, der her fortæller om næste udspil og reflekterer over bandets hidtidige rejse og betydning.

I Loppens mulm og mørke
Koncertanmeldelser 16. December 2012
Kunstner
Titel
Touché Amoré + A Storm of Light + The Secret
Spillested
Karakter
4

Sent tirsdag aften gæstede Converge Loppen, og det var uden tvivl værd at holde sig vågen til.

18 resultater - viser 1 - 18