9 resultater - viser 1 - 9
Fotoreportage: Roskilde Festival 2018
Fotoreportager 12. Juli 2018

Også denne Roskilde Festival overlevede fotografen. For at fejre det har han set sine mange tusinde billeder fra festivalen igennem ... og samlet favoritterne her.

Roskilde ‘18: Fredag med fuld fart på
Reportager 09. Juli 2018

Selvom man først kommer om fredagen, betyder det ikke, at man ikke kan nå en hel uges oplevelser på én dag.

Roskilde '18: Følsom fredag
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018

Touché Amoré leverede endnu engang en koncert i særklasse, og endnu engang takket være Jeremy Bolm, der synes at knuse sit eget hjerte, hver gang han går på scenen.

Roskilde '18: Latterlig legestue
Koncertanmeldelser 06. Juli 2018
Kunstner
Karakter
2

Mike Patton og Dave Lombardo holdt uforpligtende hof med Dead Cross til kvartettens første danske koncert. Masser af middelmådig hardcore og pauseklovnerier udfyldte den korte spilletid, der alligevel føltes for lang.

Roskilde 2018: Guide til fredagen
Artikel 27. Juni 2018

Fredag kan du tage lidt Skeletonwitch ind med morgenmaden og tjekke Mike Pattons Dead Cross, Nick Cave og Myrkur, inden Watain og LLNN til sidst får festivalen til at gå helt i sort. På den gode måde!

Ni nye rock- og metalnavne til Roskilde Festival 2018
Artikel 04. April 2018
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Med følelserne udenpå
Koncertanmeldelser 29. Januar 2017
Titel
+ Angel Du$t + Swain
Spillested
Karakter
3

Touché Amoré leverede en fin, om end lidt jævn koncert torsdag aften i Pumpehusets lille sal, hvor tunge følelser blev leveret med en energi, der kom langt ud over scenekanten.

Tvivlen er stadig luften under vingerne
Interview 18. August 2015

Amerikanske Deafheaven er færdige med deres nye album, som skal følge op på den store succes med 'Sunbather'. Devilution mødte frontmanden George Clarke på Roskilde, der her fortæller om næste udspil og reflekterer over bandets hidtidige rejse og betydning.

I Loppens mulm og mørke
Koncertanmeldelser 16. December 2012
Kunstner
Titel
Touché Amoré + A Storm of Light + The Secret
Spillested
Karakter
4

Sent tirsdag aften gæstede Converge Loppen, og det var uden tvivl værd at holde sig vågen til.

9 resultater - viser 1 - 9