91 resultater - viser 21 - 40
1 2 3 4 5
IMG_20201014_155644__02
Årslister 28. December 2021

Trods en række fysiske gammelmandsskavanker har 2021 skam været fint for ham den unge. Første halvår som skribent gik med en håndfuld gode plader og koncerter.

 

Seb2
Årslister 28. December 2021

Oven på et magert 2020 præget af covid, hvad angår udgivelser, har vi i 2021 oplevet en opblomstring. Vi har set en reaktion og et forsøg på at imødekomme udfordringerne ved at tænke anderledes og udfordre de gængse normer. 

tobias2021
Årslister 28. December 2021

Styrke og tyngde er årets nøgleord. Verden kan deles op i dem, der tør fremtiden, og dem, der ikke gør.

troest2021_crop
Årslister 28. December 2021

2021 blev den underlige fætter til 2020 - en række virkelig gode album, men ikke mange koncerter, og det har koncertfotografen selvfølgelig en klar mening om.

196040351_10161008507643852_8055471849168539786_n
Årslister 28. December 2021

Først blev koncerterne forbudt. Så kom koncerterne tilbage, nu med stole. Så blev stolene fjernet – juhuu! Så kom stolene tilbage – buhuu! Og så blev der sagt forbudt til koncerterne igen.

Mig
Årslister 28. December 2021

Manden med Weekendvesten leder videre efter den gamle skoles nye elever i heavy metal-timen. Det foregik primært udenlands og foran skærmen.

fotoårsliste2021
Årslister 28. December 2021

Årets bedste udgivelser kom fra Terminalist, Gabestok, Green Lung og Kanonenfieber, mens Afsky, Mork, Illdisposed og Denial of God leverede 2021's bedste koncerter.

JohnCxnnor_DroneHunter_Artwork
Artikel 26. December 2021
Kunstner
Titel
Dronehunter

Hvordan beskriver man bedst 'John Cxnnor'? som lyden af Terminator! vi kan stolt præsentere John Cxnnor ft. CABAL - 'Drone Hunter'.

November
Artikel 26. November 2021

No-nut-november, Movember, Black-vember, kært barn har mange navne. Vi samler op på November måneds højderpunkter i Devilution-land, og giver dig det nødvendige arsenal til at afværge julestress og nisse-mani.

International-Mens-Day_ss_513692947
Top 5 19. November 2021
Kunstner
Titel
Eyes + Orm + We Are Among Storms + King Diamond

Den officielle mandedag er over os og vi benytter lejligheden til at sætte fokus på metaldanmarks smukkeste overskæg

_XJD1417
Koncertanmeldelser 06. November 2021
Kunstner
Titel
We Are Among Storms + Redwood Hill
Spillested
Karakter
5

Det var et knusende musikalsk brag, da LLNN fejrede deres monumentale 'Unmaker' og svøbte Pumpehuset i undergangsstemning, buldrende tyngde og intet mindre end rendyrket lykke.

Gaahls Wyrd 2021
Artikel 31. Oktober 2021
Kunstner
Titel
+ Emma Ruth Rundle + Ivar Bjørnson & Einar Selvik

Der er festival i Nordjylland, spændende nye udgivelser fra Norge og USA, og ikke mindst danske Deadnate og Møl. Lige pludselig virker novembermånedens ankomst ikke så grå og kedelig, vel?

sa_2020
Top 5 30. September 2021
Titel
+ Perilaxe Occlusion + Erdve + Leprous + Tardus Mortem

Der udkommer hver måned et hav af metaludgivelser og flere kunne have været anmeldt, hvis det ikke var for dårlige undskyldninger, som dem skribent Villumsen altid har i ærmet. Så undskyld til de 5 bands i denne artikel, der ikke i rette tid fik nogle ord med på vejen fra ham.

reperformer
Pladeanmeldelser 20. September 2021
Kunstner
Titel
Reperformer
Karakter
3

Eyes giver fanden i papirjubilæum og fejrer i stedet sig selv ved at invitere til familiefest i hardcorehuset med denne sammenklippede og gennemsmadrede remix-EP.

unmaker
Pladeanmeldelser 15. September 2021
Kunstner
Titel
Unmaker
Genre
Karakter
5

LLNN er støj. LLNN’s nye album er knusende støj. Det er en massiv lytteoplevelse, der tager dig med ind i en mørk fremtid, hvor et menneske er mindre værd end en håndfuld støv.

JC Cover
Artikel 09. September 2021
Kunstner

Det danske industrial noise-kollektiv, John Cxnnor, er teamet op med Andreas Bjulver fra Cabal. Resultatet er en knusende tung single. Se, hør og nyd 'Red Eye'!

LLNN - Desecrator - Video still
Artikel 07. September 2021
Kunstner

Det fås ikke meget tungere end LLNN. Nyeste single byder på rædselsvækkende synths, tunge riffs og en gæsteoptræden fra legendariske Cryptopsy.

Doom
Top 5 22. August 2021

Cirkus Metal har åbnet for et overflødighedshorn af underholdningsbrancher, der kan berige genren – og blive virkelig godt TV. Vi kigger i denne top 5 på de mest oplagte.

_XJD4801
Interview 08. August 2021
Kunstner

Tobias Bendixen er 32 år gammel, men har udgivet plader, siden han var 20. Bag sig har han adskillige bands, og det nyeste udgiver netop nu på kultlabelet Me Saco Un Ojo. Baggrunden er i punk, men han har set lyset i metal.

_XJD3754
Koncertanmeldelser 28. Juni 2021
Kunstner
Karakter
5

De kom, de så, de sejrede. Baest cementerede sig atter som værende øverst i fødekæden, da de lukkede og slukkede søndagens Roskilde Festival.

91 resultater - viser 21 - 40
1 2 3 4 5