91 resultater - viser 41 - 60
1 2 3 4 5
_XJD9476
Interview 01. Maj 2021
Kunstner
Genre

Når bandet spiller hyper-thrash og synger om uendelig acceleration, er det svært at affinde sig med et samfund, der er gået i stå.

_XJD9165
Interview 21. Marts 2021
Kunstner

En ny danske producer-duo har set dagens lys: John Cxnnor er et brud med traditionel tænkning og et råb om oprør. Det hele pakket ind i kompetencer, en følelsesdefineret tilgang til sangskrivning – og naturligvis Terminator.

wearemongstormstheiinwe
Pladeanmeldelser 28. Februar 2021
Titel
The I in We
Karakter
4

Ungdomssvinene modnes, og We Are Among Storms ryster fortid og forventninger af sig og træder ind midt i bulderet.

_XTD8952
Interview 10. Februar 2021
Titel
+ Michael Andersen + Quentin Høegh Nicollet

Attraktiv for bandet, dyr for pladeselskabet: EP’en vinder frem i metal, men det er ikke en god forretning for dem, der udgiver musik i fysisk format. Dog stadig bedre end en rød motorcykel.

_XJD8542
Årslister 28. December 2020

2020 var året hvor koncert numero 5.000 skulle have været fotograferet. Istedet blev det for Devilutions åndelige fyrtårn til en ny terrasse ved sommerhuset, en rød Volvo, et par Facebook-karantæner og en forstærket foragt for alles syge moster.

roskildefestival2019_R001139
Årslister 27. December 2020

Ja, det var et surt år for os alle sammen. Folk dør stadigvæk af den skide Covid-19. Musikbranchen giver sig selv kunstigt åndedræt (for hvem gør det ellers), og en koncertfotograf uden koncerter har ikke meget at lave om aftenen.

Bredahl-26
Interview 04. December 2020
Titel
+ Martin Sedolf

Kropskontrol, svedige mænd og kvinder, der brydes med hinanden, og en international subkultur med sine egne koder og åbne arme: der er ikke noget at sige til, at brasiliansk jiu-jitsu og hardcore har fundet hinanden.

_E2P7368
Artikel 20. November 2020

Metalmiljøet ynder at kalde sig selv en familie. En stor familie med årlige familiefester på Refshaleøen. Kunne vi så ikke lige få styr på klamme, gamle onkel Svend?

_E2P8682
Artikel 13. November 2020

De fleste af os har nok prøvet at få en fadøl i nakken eller væltet omkuld af en vissen type uden nogen form for pli. Men kun nogle af os har oplevet at blive slikket i øret, få en stiv pik gnubbet op ad bagdelen eller opleve en fremmed hånd i sine bukser. Læs her, hvordan det er at gå til koncert som kvinde.

-T1X6678-47-1402996632-36-1580967822
Artikel 23. Oktober 2020
Kunstner
Titel
Bersærk, Dizzy Mizz Lizzy, Slægt, Konkhra

Helt ærligt, hvor meget D-A-D kan man lige høre?

LLNN
Koncertanmeldelser 17. Oktober 2020
Kunstner
Titel
+ Hiraki
Spillested
Karakter
4

For første gang i syv måneder var det muligt at tage til en metalkoncert på et spillested i Aarhus. Og aftenens bands satte musikken til den frustration, der har opbygget sig gennem et halvt år.

LLNN-R7A4543-copy-90-1531337426
Artikel 10. Oktober 2020
Kunstner
Titel
+ Katla + Benediction + Wayfarer + Solbrud m.fl.

Dansk kvalitet på scenerne og blandede lokkende særheder på vinylerne er, hvad efterårsferien byder på. Det kunne vel være værre.

Tolderne
Pladeanmeldelser 18. Februar 2020
Titel
Blod, Sved & Sæd
Karakter
5

Med et fast greb om dolken farer Smertegrænsens Toldere ud over stepperne og beviser, at kvalitet altid vil overstråle kvantitet.

_XTJ5499
Koncertanmeldelser 23. Juni 2019
Karakter
1

Vægten var lagt mere på fejring end skønhed, da Copenhell inviterede alle til 10-årsjubilæum lørdag aften.

_XTD5112
Koncertanmeldelser 23. Juni 2019

Det episke hardcore-monster The Psyke Project blev tæsket til live fra sit hvile og åd, flåede og rev alle rundt i en timelang og euforiserende psykose.

Celeste_RoskildeFestival
Interview 08. Maj 2019
Titel
Celeste + Built to Spill + Maps & Atlases + Hexis + Morild m.fl.

Programmet er mindre tungt og mere adspredt end tidligere, når A Colossal Weekend for fjerde gang finder sted i weekenden i København. For det har aldrig handlet om at begrænse sig til en enkelt stilart, lyder det fra en af arrangørerne, Jens Back.

cryptopcy
Artikel 06. Maj 2019

Uge 19 er en "late bloomer", men henimod weekenden øges intensiteten, og ugen ender i et sandt festfyrværkeri af A Colossal Weekend, Wacken Metal Battle, Fuzztival og brutal finsk dødsmetal.

Baest-01-3-1534197782
Reportager 05. Maj 2019
Kunstner
Titel
+ Xenoblight + Orm + Nyt Liv + LLNN

SPOT har åbnet for metallen, og fredag aften bød på en solid showcase af fem hårdtslående navne. Særligt Xenoblight og et Baest på hjemmebane endte som aftenens sejrherrer.

Disturbed
Artikel 29. April 2019

Det er en mindre travl koncertuge, men det betyder ikke, at der ikke er nok at se til: Wacken Metal Battle fortsætter hen over landet, SPOT Festival byder på en god metalpakke i Aarhus, og så er der det løse.

019928
Artikel 13. April 2019

Det er ikke de helt store bands, der gæster landet i denne uge, men der er plads til død og black, og så hærges Jylland af lokale helte ude på ballade.

91 resultater - viser 41 - 60
1 2 3 4 5