91 resultater - viser 61 - 80
1 2 3 4 5
pastedImagefile
Krigsguden #300 Populær
Artikel 08. April 2019
Kunstner
Titel
Den Tomme Mennesked

Opslag nummer 300 i Krigsgudens klumme indeholder en anmeldelse af debutalbummet fra københavnske Ligæder, 'Den tomme menneskehed'.

ThePsykeProject_2019_Press_Original
Interview 07. Marts 2019

Copenhell hiver en overraskelse ud af ærmet: Fem år efter The Psyke Project takkede af, genopstår de for en aften. Vi har spurgt dem, hvorfor tiden var moden nu.

kataklysm_pumpehuset2018__XTD6025
Artikel 29. December 2018

Endnu et år går på hæld. 2018 var et år præget af både opbrud og stabilitet, men også af en imponerende bredde og mangfoldighed.

Billede
Årslister 16. December 2018

Sammenlignet med sidste års undergrundseksplosion har 2018 været et tyndt musikår, hvis man skal spørge denne elitære mandsperson. Metalgenren savner noget radikalt anderledes, som et par udenlandske udgivelser prøver på.

IMG_1412
Årslister 16. December 2018

Heller ikke i det år, hvor Slayer annoncerede deres afgang, er der ved årets afslutning grund til at vende metal og hardcore ryggen endegyldigt, med mindre man er en virkelig trist rockmusiker, der lige har opdaget hiphop.

mn2018
Årslister 16. December 2018

Redaktøren var svær at imponere i 2018, men han hoppede da med på Judas Priest-vognen, og gamle nisser som Sleep og Voivod scorede også højt på listen.

0013151586_10
Morgendagens Stjerner 15. November 2018
Kunstner

Deres hardcore er måske nok kaotisk, men som band er de målrettede: Siden livedebuten i februar har Eyes indspillet en plade og turneret i Europa.

a4165396591_10
Pladeanmeldelser 11. November 2018
Kunstner
Titel
Eyes
Karakter
4

Tempoet er blevet skruet op, og black metallen forsvoret, men rødderne i Hexis fornægter sig ikke på Eyes’ debutudgivelse. Det er altsammen en anbefaling, skulle man være i tvivl.

Roskilde '18: Lørdag – Som en tyndskidt Anselmo
Reportager 09. Juli 2018
Kunstner
Titel
+ Madball + Myrkur + Mogwai + C.V. Jørgensen + Skyldigs + De Underjordiske x Fribytterdrømme

Roskildes sidste festivaldag var på papiret ret fattig metalmæssigt. Heldigvis gemte der sig gode både kendte og ukendte oplevelser i de mindre hårdslående genrer på festivalen.

Roskilde ’18: In space, no one can hear you scream
Koncertanmeldelser 09. Juli 2018
Kunstner
Karakter
3

LLNN lukkede festen fredag med et dejlig højt og interresant show på Gloria, hvis indendørsscene var et perfekt match.

Roskilde 2018: Guide til fredagen
Artikel 27. Juni 2018

Fredag kan du tage lidt Skeletonwitch ind med morgenmaden og tjekke Mike Pattons Dead Cross, Nick Cave og Myrkur, inden Watain og LLNN til sidst får festivalen til at gå helt i sort. På den gode måde!

Dystopisk synth-bombardement
Pladeanmeldelser 30. April 2018
Kunstner
Titel
Deads
Karakter
4

'Deads' er en plade, der kræver meget af sine lyttere. Er man i den rette sindstilstand til at blive tæsket ørerne fulde med post-apokalyptisk, sci-fi-inspireret hardcore, så er der rigeligt at komme efter.

Top 5 - Roadburn 2018
Top 5 17. April 2018

Fra det sløveste sløve over det tungeste tunge til det hidsigste hidsige. Roadburn byder på noget for alle med god smag. Fotografen er tilbage på den festival, han omsider har lært at elske, og her funderer han over, hvad resultatet mon bliver denne gang.

Top 5 – Cremen af den danske undergrund
Top 5 08. April 2018

Vejen til succes er ofte belagt med huller og brosten. Det gælder både band og lytter. Men der er hjælp at hente: Vi giver en indføring i den del af undergrunden, du ikke vidste du burde kende.

Ni nye rock- og metalnavne til Roskilde Festival 2018
Artikel 04. April 2018
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Dommedagsminimalisme
Koncertanmeldelser 18. Februar 2018
Kunstner
Titel
+ LLNN + Woes + Eyes
Spillested
Karakter
4

Lørdagen på Loppen stod på hardcore og post-metal med lovende danske navne og en one off-koncert med franske Celeste. Ingen faldt igennem.

Top 5 – Plader, vi har overset
Top 5 16. September 2017
Kunstner
Titel
+ Iced Earth + Tombs + Jordablod + HIRAKI

Ingen er perfekte. Heller ikke her på Devilution. Derfor er ugens top 5 en oversigt over aktuelle plader, som vi desværre ikke har fået anmeldt.

Premiere: LLNN
Premiere: LLNN Populær
Artikel 04. Maj 2017
Kunstner
Titel
Split med Wovoka

Post-metal er oppe i tiden og en af de fremmeste eksponenter for denne genre herhjemme er LLNN. De er klar med en ny video - se den her.

Copenhells vinterfest
Koncertanmeldelser 29. Januar 2017
Spillested
Karakter
4

Seks meget forskellige og på hver sin måde spændende bands gjorde lørdag aften i Vega til en flot fest for dansk rock og metal.

Årsliste 2016 - Jon Albjerg Ravnholt
Årslister 21. December 2016

Set med briller af stål var 2016 et år domineret af svulstige, herligt overlæssede konceptalbums om rummet, kulden og ilden. Dét og så Bathory.

91 resultater - viser 61 - 80
1 2 3 4 5