42 resultater - viser 1 - 20
1 2 3
152221021_2832308090421966_4616145724071125091_n
Pladeanmeldelser 21. Februar 2021
Kunstner
Titel
Unchain the Night
Karakter
3

Det kræver skinger falsetsang og hysteriske guitarsoloer, hvis Manden med Weekendvesten skal overleve på de københavnske cykeljungler. Derfor tager han mexicanske Thunderslave med sig – og ingen cykelhjelm!

Thunderslave
Artikel 19. Februar 2021
Kunstner
Titel
Unchain The Night

Manden med Weekendvesten tager med en varulv til jobsamtale hos Tordenguden i ugens cover-historie, der er fra Mexico.

monarch-fs-cover-art-w-text-revise
Artikel 14. Februar 2021
Kunstner
Titel
Future Shock

Det er alles kamp mod alle, og motorvejsrestauranter, der stjæler billedet i denne uges cover-historie fra Manden med Weekendvesten. 

147151519_524254135212219_8077829869180024443_n
Pladeanmeldelser 07. Februar 2021
Kunstner
Titel
Dulce Bellum Inexpertis E.P.
Karakter
5

Manden med Weekendvesten står overfor igen at skulle se en af sine største fjender i øjnene, da sidstfødte griber ud efter en bold. Heldigvis udligner Blazon Rite det ulige opgør i kampens døende sekunder.

Malamorte
Artikel 05. Februar 2021
Kunstner
Titel
God Needs Evil

Der bydes på et klassisk møde mellem det gode og det onde i denne uges coverhistorier-dækning fra Manden med Weekendvesten

IMG_1533
Artikel 29. Januar 2021
Kunstner
Titel
+ Lethal Means + Terminal Bliss + Pupil Slicer + Regional Justice Center + Aphrodite

Drama! Følelser! Sværd og trolddom! Og masser af hardcore, power violence og speed metal til at skabe et robust skjold mod den plage, nedlukningen er.

Aphrodite
Artikel 29. Januar 2021
Kunstner
Titel
Lust and War

Manden med Weekendvesten ser i denne uge på duer, druer og et cover, der skildrer de sidste timer af en god bytur.

Theoden laughing
Top 5 24. Januar 2021
Kunstner

Hvad foregår der egentlig bag kulisserne hos Devilution? Alt mellem himmel og jord. Vores chat bugner af alle slags emner lige fra konspirationsteorier, billeder af kælegrise og musikhistoriske nørderier til dårlige far-jokes, der i den forgangne uge har haft Tolkien-universet som tema.

Attick
Artikel 22. Januar 2021
Kunstner
Titel
Daytime Stories, Nightmare Tales

Manden med Weekendvesten fortæller i denne uge om en rejse ind i album-covers underbevidsthed.

Spellbook
Artikel 15. Januar 2021
Kunstner
Titel
Magick & Mischief

Manden med Weekendvestens rejse for at finde de gode cover-historier er kun lige begyndt – denne gang når han til Spellbooks fortælling om Gud og Døden og et drukspil.

Shadow Warrior Cyberblade
Artikel 09. Januar 2021
Titel
Cyberblade

Ny serie: Manden med Weekendvesten kan godt lide at fortælle historien bag et metalcover. I årets første nyhedsbrev ser han på 45.000 km høje samuraier.

IDZSUU7XKNFB7NL25KOZVBSMXU
Top 5 29. December 2020

En passende bitter drink er skænket, vilkårlig kaosmusik spiller på anlægget i sommerhuset. Jacob Dinesen ser tilbage på året som det blev udtrykt via redaktionens årslister. Læs her de fem kækkeste bemærkninger.

_XJD5239
Artikel 29. December 2020

Der er vel ingen, der rigtig gider at mindes 2020. Et håbløst år for kulturen, hvor tæppet blev revet væk under hele branchen. Vi ser tilbage på et år, hvor de store visioner blev erstattet af lappeløsninger, og hvor gamle dage aldrig har syntes mere tillokkende.

133416222_221614456095956_2062567438875121313_n
Pladeanmeldelser 23. December 2020
Kunstner
Titel
Auto Da Fe
Karakter
4

Manden med Weekendvesten forstår sig på at skyde det gamle år i småstykker, og han allierer sig med Scrollkeeper, da arsenalet skal fyldes op før den store aften.

Devi1
Årslister 22. December 2020

Danmark hænger for alvor i bremsen, hvad angår interessante udgivelser – indenfor denne skribents referencefelt. Heldigvis er der enkelte bands, der holder fanen højt, og et udland der leverer flere spændende og udfordrende plader.

billedemplpdevi
Årslister 18. December 2020

2020 var året, hvor denne småbarnsfar kunne nyde den klassiske metal i fuldt flor, hade internettet lidt mere og juble over, at alle andre heller ikke måtte gå til koncerter.

0B736F89-16F8-4BD8-B9BD-F4BCA89E696D
Årslister 14. December 2020

Hvad hader du allermest? Lær at elske det! 2020 var oplagt til at vende op og ned på alting, nu man alligevel var i gang, så: hej Dream Theater, helte-metal, Queen-cover, koryfæer og Stevie Wonder.

IMG_20201223_141707__02
Årslister 14. December 2020

Skribent Anders Molin sluttede 2019 med at forlade Devilution, men så kom han stærkt tilbage som Manden med Weekendvesten i 2020. Alle jubler! Og han hørte meget stålfast heavy metal af den gamle slags. Alle jubler igen!

Glacier
Pladeanmeldelser 13. December 2020
Kunstner
Titel
The Passing of Time
Karakter
4

Glacier har ventet en tredjedel af et århundrede på at lave en fuldlængde, og det var tilsyneladende klogt at udvise tålmodighed.

nemesis
Pladeanmeldelser 29. November 2020
Kunstner
Titel
Warrior Queen
Karakter
3

Nyudgivelse af Leif Edlings demobånd fra de tidlige 80'ere med præ-Candlemass-bandet Nemesis er et historisk dokument med ægte, uforfalsket, bebumset rollespilsmetal. Lever det op til nutidens standarder? Næh. Og gudskelov for det.

42 resultater - viser 1 - 20
1 2 3