Emil Hansen

Redaktionens yngste skribent med smag for det progressive og undergrunden.

Navn: Emil Hansen

Årgang: 1991

Bopæl:
Vanløse, København

Devilution funktion
: Menig skribent

Med siden:
Februar 2016

Uddannelse:
Bachelor i Musikvidenskab (2015), studerende på Moderne Kultur og Kulturformidling, begge ved Københavns Universitet

Civilt job:
Funktionærslave på et bibliotek

Skribent-CV
: Anmelder og skribent hos Soundvenue, hvor jeg også har været i praktik.

Bedste koncert:
Et par højdepunkter er i hvert fald Goat på Roskilde Festival i 2013, Death Angel på KB18 i 2015, Black Sabbaths afsked på Copenhell og alle koncerter med Kadavar. Og så er der alt det, jeg af forskellige årsager ikke kan huske.

Bedste plade:
Det er jo umuligt at svare definitivt på, men en håndfuld af dem, som jeg bliver ved med at vende tilbage til, og som ikke taber noget i mellemtiden, er 'Fear of a Blank Planet' med Porcupine Tree, 'Master of Reality' og 'Heaven and Hell' med Black Sabbath, '2112' med Rush, 'Rising' med Rainbow, 'The Satanist' med Behemoth og 'October Rust' med Type O Negative. Og så er Vektors 'Terminal Redux' efterhånden også godt deroppe af..

Hvorfor Devilution:
Fordi Devilution er det bedste danske metalmedie med længder. Det betyder ikke, at der ikke er plads til forbedringer, for det er der skam. Men når Dinesen ikke harcelerer på uregerlig facon på Facebook, er Devilution det danske medie, der tager metallen mest seriøst og giver den mest velfunderede kritik. Det vil jeg mere end gerne bidrage til. For der er brug for det.

Læs alle artikler af Emil Hansen her.