Ghost Iris i Kina og Japan – tour-dagbog, del 2

http://devilution.dk/media/reviews/photos/thumbnail/680x680s/b8/43/0d/GI2-88-1511516516.jpg
24. November 2017    

Danske Ghost Iris har spillet deres første koncert i Kina og fået set landet. Vi følger danskerne på deres tour i rundt i Kina og Japan med en ugentligt opdateret video-dagbog.

Det djent-orienterede danske metalcore-band Ghost Iris er et af Danmarks bedste kort i genren. Bandet er dannet i 2014 og har siden da udgivet to plader ('Anecdotes of Science & Soul' og 'Blind World') og spillet et utal af koncerter, både nationalt og internationalt.

I andet afsnit af den københavnske kvintets tour-dagbog har bandet spillet deres første koncerter og fået set lidt af landet. De har samtidigt erfaret, hvor svært det kan være at få sendt en video-dagbog ud af Kina. Men det lykkedes, og du skal ikke snyde dig selv for et potpourri af klip fra deres oplevelser i landet og koncerter. Ghost Iris spiller i alt 16 koncerter på deres tour (herunder et par koncerter i Japan). Devilution følger bandet i Kina og Japan og vil over de næste uger give dig mulighed for at følge med i bandets bedrifter gennem ugentlige opdateringer af bandets tour-dagbog og Instagram-profil.

Læserkommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer fra brugerne her