Køb billet til Nordic Noise

Kommentarer fra af keks-dose

15 resultater - viser 1 - 15
 
Koncertanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    13. November 2013

5fdp

Det var ærgerligt at de ikke byttede om på navnene.
Fordi 5fdp gav den mere gas end AS.
Jeg var dog skuffet over at Device ikke spillede, men ifølge Chris var det pga en nyfødt baby der skulle passes. Det er vel en fair nok undskyldning, selvom det er ærgerligt. Fordi havde line-up heddet Device, 5fpd, AS kunne jeg godt have set bort fra denne dårlige performance af sidste band og det havde været en fuldkommen fantasisk oplevelse. Nu blev det kun til en virkelig god koncert! Glæder mig til at 5fdp kommer tilbage til foråret

Reportager
 
Kommenteret af keks-dose    07. August 2013

Flotte billeder

Jeg går ud fra Hr. Dinesen har ikke sovet siden i søndags og hans bagage bestod af sd kort (masser af kort), back up muligheder og en del linser og batterier til kameraet. ;-)

Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange billeder der skulle gennemses. Godt arbejde. De er flotte.

Koncertanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    19. Juni 2013

Hvor fanden...

... blev "only for the weak" af?

Sangen mange af os har ventet på kom aldrig. det var meget skuffende. Koncerten sidste år i vega var langt bedre, men der var fest i pitten

Koncertanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    19. Juni 2013

en af de fedeste koncerter lørdag

Det var ikke min første Malrun koncert men til gengæld var det en af de bedste jeg nogensinde har oplavet. Stmeningen var i top og drengene leverede bare varen.

Jeg tror de har fået mange nye fans. De har fortjent at blive stort.

PS: pisse godt billede af mig Hr. Dinesen - godt jeg har så stærk en ven ;)

Reportager
 
Kommenteret af keks-dose    25. Februar 2013

flot

årh hvor er det flot skrevet KongKent!

Jeg bliver helt rørt og mindes de gamle dage.

For mig personligt har VOLbeat givet mig en utrolig stor gave som intet andet band har formået: de har givet mig oplevelser, rejser og ikke mindst venner. JEg har mødt så mange fantastiske mennesker pga dem og at de stadigvæk ved, hvor de kommer fra er stort.

Man kan sige hvad man vil om at de er blevet så store, men de har knoklet for det og har fortjent det.

Jeg venter bare på at det der VOLbeat museum bliver åbnet i Odense. Måske kan vi få HC Andersens hus til det? ;)

Koncertanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    04. December 2012

Fotografen

JEg må rose Jacob Dinesen for valg af tshirt til koncerten.
Malrun FTW! ;)

Koncertanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    12. November 2012

Upon a burning body

Og som allerførste band spillede texanske Upon a burning body. På billeten stod at dørene åbner kl 19 og man tror at man sagtens kan nå alle bandsene når man kommer kvart i 8, men nææææ nej, så må man opdage at man nærmest er gået glip af et helt band og kun kan nå at fange de sidste 3½ sange. Det var skam ærgerligt fordi de var gode og i hver fald en lytter eller to mere værd!

Skribentens svar

Jeg kom ræsende lidt over 20.00 lige da Caliban gik på, så jeg troede faktisk slet ikke de havde spillet, da jeg ligesom dig troede at det hele startede kl. 20. Men det undrede mig da jeg godt havde set at de også var annonceret. Det var da surt. Hermed en opfordring til at folk skriver lidt om oplevelsen her i kommentarfelterne, såfremt nogen fik set dem.

Koncertanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    17. April 2012

smukt skrevet

Koncerten ryger i hver fald ind på top 5 af alle koncerter og det skal hedde noget!

Stemningen var i top hele vejen igennem og kontakten til publikummet var overvældende. De gav sig tid til kontakt med publikummet under og efter sangene og det var helt overvældende at se.

Setlisten var en lækker blanding af gammelt og nyt og fungerede rigtig godt.

Man kunne jo ikke lade være med at hoppe med fordi for det første blev man revet med af sidemakkeren og skulle det lykkes nogen at stå stille kunne man mærke vibration af de hoppende mennesker i gulvet så at man skulle tro vi var ved at bryde igennem og lande i stue etagen.

Koncertanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    12. Marts 2012

super fee...

koncert.

Selvom publikummet var lidt sløj var det en lækker koncert på alle punkter ;)

var så høj og gearet op at jeg først kunne køre hjem mod det sydsjællandske ved 2 tiden - ellers ville foden nok havde trådt lidt for kraftigt på speederen

Reportager
 
Kommenteret af keks-dose    06. Februar 2012

enig!

Det var et rigtigt lækkert arrangement.
Rigtig mange bands man ikke kendte, mange chancer for at opleve noget nyt og udvide horisonten.
Dog må jeg sige at hvis L&B skal blive ved med at være et spillested skal der arbejdes på nogle ting. Lyden og lyset er en af de store kritik punkter, desuden kunne det have været arrangeret lidt bedre hist og her. Man kan skændes om hvorvidt det er en god idé at vælge ikke at offetnliggøre i forvejen hvornår hvilket band skal spille hvorhen - så skal man jo bare sørge for at være der lige fra start af ;)
Men alt gik smooth, der var god stemning også mellem sceneskift og der var der ingen forsinkelser selvom bandsene havde kun 15 til sceneskift.
Alt i alt et vellykket arrangement og man må gerne håbe på flere derude. Det var lækkert at se de forskellige folk der plejede at komme på The Rock fandt vejen til Østerbro. The Rocks spirit lever videre!

Koncertanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    19. December 2011

og.....

det er jo super dårlig timet at det andet band fra Næstved "All The Demons" samtidig spillede på Beta. Næste gang skal der planlægges bedre ;)

Top 5
 
Kommenteret af keks-dose    12. Oktober 2011

menmenmen

til gengæld er der de fedeste line-ups af danske bands i jylland som os på sjælland går glip af. Jylland har en helt fantastisk musikscene som sjællandere kun kan drømme om. Hvor har jeg dog bandet langt væk at jeg bor på sjælland når jeg ser hvilke line-ups i har derover.

Artikel
 
Kommenteret af keks-dose    25. Juli 2011

mere fritid...

...og hvis man har brug for mere tidfordriv kan man altid spille flunkyball ;)

Koncertanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    19. April 2011

enig

som en der er vokset op i tyskland med musikken havde jeg glædet mig til at se dem. men jeg blev skuffet. kun at spille pretty in scarlet og open your eyes som klassikere (det er det som folk var mødt op til) er lidt magert. Jeg fik fat i setlisten og de skulle have spillet lords of the boards efter deres (i mine øjne kedelige og lygegyldige) instrumentale nummer, men næ nej.
190kr for to meget magre bands er virkelig en skuffelse. et stjerne til open your eyes og et til pretty in scarlet og big in japan til sammen.

Pladeanmeldelser
 
Kommenteret af keks-dose    15. September 2010

goodbye

det er ærgerligt at se at linkin park har solgt sig så meget at de har glemt hvem de er og hvor de kommer fra.
allerede ved M2M var jeg i tvivl om man skulle fortsatte med at lytte til dem, men nu har de fortaget den sidste spadestik til deres eget grav. det eneste der kan gøres er at kaste aske på kisten og sig: Goodbye Linkin park we'll remember the good old times.

jeg skal give karakter til en men de får ingen!

15 resultater - viser 1 - 15
Køb billet til Nordic Noise