42 resultater - viser 1 - 20
1 2 3  
 
Koncertanmeldelser
22. April 2018    
Kunstner
Titel
+ Alkymist + Katla
Spillested
Genre
Karakter
3

Hvis koncerter kun handlede om musikken, kunne man lige så godt blive hjemme og høre den og slippe for andre mennesker. Tre sludge- og stoner metal-bands anlagde vidt forskellige syn på, hvad looket betyder for den samlede oplevelse.

Artikel
04. April 2018    
Kunstner
Titel
+ Dark Tranquillity + Skeletonwitch + LLNN + Touché Amoré + ...

Roskilde Festival har føjet Stone Sour til plakaten, men derudover er der også melodød, episk thrash metal, post-apokalyptisk hardcore, et finurligt bandmatch i en dobbeltkoncert og andre sprøde fornøjelser.

Koncertanmeldelser
16. November 2017    
Kunstner
Titel
+ The Pretty Reckless
Spillested
Karakter
3

Havde Stone Sour skåret 20 minutter af aftenens koncert, havde det været en sand fornøjelse at opleve kvintetten tilbage på dansk jord.

Pladeanmeldelser
12. August 2017    
Kunstner
Titel
Hydrograd
Karakter
3

‘Hydrograd’ er netop det skridt mod en mere poppet og kommerciel lyd, som Jim Root blev fyret fra Stone Sour for at opponere imod.

Artikel
26. Marts 2017    
Kunstner
Genre

Faderen har forladt os. Chuck Berry sov sidste uge ind i sit hjem uden for St. Louis. Vi hylder og kigger tilbage på rockhistoriens absolutte foregangsmand, der som den første bragte rock ’n’ roll ud til den brede befolkning.

Pladeanmeldelser
26. Februar 2017    
Titel
Suicide Silence
Karakter
1

Suicide Silence følger i Whitechapels fodspor og søger udviklingen væk fra deathcoren. Det lykkes ganske effektivt, desværre er det noget af det eneste, der rigtig lykkes på amerikanernes fjerde udspil.

10 hurtige
07. April 2016    

Casper Elgaard hører til blandt eliten af danske sportsfolk, og når der skal slappes af med høretelefonerne, så er det sandsynligvis til tonerne af Guns N' Roses, Rage Against the Machine eller Stone Sour. Rammstein og Ill Niño har stået bag nogle af de bedste koncerter, han har været til.

Pladeanmeldelser
05. Oktober 2014    
Kunstner
Titel
1000hp
Genre
Karakter
2

Godsmacks seneste udgivelse er en for lang ekskursion ned ad et spor, der længe har været en blind vej.

Pladeanmeldelser
27. Juli 2014    
Kunstner
Titel
Gigantoid
Genre
Karakter
3

Det er fem år siden, koncertaktuelle Fu Manchu sidst smed en plade på gaden. Nu er de så tilbage med stoner-karrierens 11. studiealbum, der både er ensidig, gentagende og ganske herlig.   

Reportager
05. Maj 2014    
Kunstner
Titel
Heavy Days in Doom Town III
Spillested
Genre

Lørdagens Heavy Days in Doom Town var præget af sludge og funeral doom og en snak om brevkassen i gamle numre af Metalized.

Artikel
27. April 2014    
Kunstner
Titel
Heavy Days in Doom Town III
Spillested
Genre

Så er det forår i København, og med foråret kommer også Heavy Days in Doom Town-festivalen, der løber af stablen for tredje gang fra 1. til 4. maj. Devilution guider til festivalen.

Koncertanmeldelser
11. April 2014    
Genre
Karakter
4

Graves at Sea lukkede Roadburns tynde torsdag med en sludge-metallisk midnatsfest af en koncert i Het Patronaat-kirken, hvor de tilstedeværende opførte sig, som var det festivalens hovednavn, der stod på scenen.

Pladeanmeldelser
30. Marts 2014    
Titel
Ronnie James Dio - This Is Your Life
Karakter
2

Lyset i mørket på ny hyldest til verdens stærkeste metalsanger, afdøde Ronnie James Dio, er overraskende et sprudlende, levende, sprælsk Metallica. Ellers er der langt mellem snapsene på et album, der ret beset ikke burde have været udgivet.

Artikel
28. Marts 2014    

I næste uge begynder Roadburn Festival 2014 – musikfestivalen, som de sidste fire år har fået Devilution til at drage mod den lille by Tilburg i Holland. Vi funderer lidt over, hvad det er ved Roadburn, der får os til at vende tilbage.  

Årslister
28. December 2013    

2013 blev et år med både vellykkede og skuffende comebacks og året, hvor Mads Pedersen så Masters of Reality live for første gang. På det personlige plan var året én lang svømmetur i succes.

Artikel
29. Oktober 2013    
Kunstner

Guitarist Frederik Trampe skriver videre i Ajunas turnédagbog, direkte fra bandets USA-turné med Helgardh, der denne gang bringer danskerne forbi både Las Vegas, Seattle, Alma og Fargo.

Pladeanmeldelser
13. Oktober 2013    
Titel
Scar The Martyr
Karakter
2

Endnu en supergruppe er født. Denne gang med Slipknots trommeslager gennem snart 20 år, Joey Jordison, som skurken med planen.

Interview
21. Juli 2013    

Qua interviewerens interesse for politik kom Devilutions interview med Henry Rollins på Roskilde Festival overhovedet ikke til at handle om metal.

Koncertanmeldelser
18. December 2012    
Kunstner
Titel
The Interbeing
Spillested
Genre
Karakter
4

Med blot en uge til jul fik et næsten udsolgt Vega året julegave i form af et både velspillende og tilsyneladende veloplagt Stone Sour.

Pladeanmeldelser
28. Oktober 2012    
Kunstner
Titel
House of Gold & Bones - Part 1
Karakter
3

Stone Sours nye album balancerer mellem det ømme og det tunge. Havde de dog bare kunne holde sig til det sidste, havde der være tale om en seriøst fed udgivelse.

42 resultater - viser 1 - 20
1 2 3