21 resultater - viser 1 - 20
1 2  
 
Interview
23. November 2017    
Kunstner
Genre

Omkring 1990 var Odense et vigtigt koordinat på thrash-landkortet, og det mest lovende navn var Rigid Domain. Vi har spurgt Julie Molin og Claus Pedersen, hvorfor det blev ved det lovende.

Interview
13. Marts 2016    
Titel
Danish Demo Dungeon

Det rumsterer så småt i "Hvor blev de af?"-artikelrækken. I dette interview er der fokus på demobåndene, som Danish Demo Dungeon hylder, men det er bestemt ikke kun nostalgi og sortsyn på fremtiden, der driver værket for Asmus Thomsen, der er bagmanden bag det populære site.

Interview
04. Marts 2012    
Kunstner

Efter at have vundet i Starfighters-konkurrencen gik det pludseligt stærkt for Stomped. Mange år er gået og Devilution hev fat i Esben "Esse" Hansen for at høre historien.

Interview
02. Oktober 2011    
Kunstner
Titel
Thomas P.

Hvis du har det bedst med at leve i troen om, at medlemmerne af Cannibal Corpse er brutale i alt hvad de gør, så bør du måske ikke læse videre her om, hvad der blev af Urkraft.

Interview
20. August 2011    
Genre

Der har været adskillige bands under navnet Morbid Vision gennem tiden, men det er selvfølgelig de danske fuldblods-thrasheres historie, som vi tager fat på i vores "Hvor blev de af?"-tema.

Interview
02. Juni 2011    
Kunstner

I denne "Hvor blev de af?" har vi fat i Gigandhi, hvis stemningsfulde industrial metal har klaret tidens tand godt, og stadig lydt frisk og fed.

Interview
05. Maj 2011    
Kunstner
Genre

De blev en tid kaldt for Danmarks svar på Pantera, men Grope udviklede sig fra thrash mod en mere stenet, rocket stil – du får lidt af historien her.

Interview
09. April 2011    

Så er der atter nyt i "Hvor blev de af"-serien og denne gang er det dansk/amerikanske Unleashed Power, som fortæller lidt om drømme og satsninger, der desværre ikke gav 100 % udbytte.

Interview
06. Februar 2011    
Titel
Peter Mesnickow

Peter Mesnickow fra Blazing Eternity kan berette at bandet egentlig aldrig har været opløst, og fans kan da heldigvis også glæde sig over shows fra bandet, det intet har udgivet siden 2003.

Interview
28. Oktober 2010    
Kunstner
Titel
A Serenade of Agony

Blot en enkelt plade blev det til for Maceration, men som man kan læse, er der masser af anekdoter omkring bandet, som er et af de få bands, som har delt scene med Darkthrone.

Interview
17. Oktober 2010    

I ”Hvor blev de af”-artikelrækken er vi mest stødt på de mere brutale bands, men Timeless Hall var et af de bands, der stolt førte klassisk metaltradition videre, og guitaristen Arne Lunde har masser af sjov at berette.

Interview
26. September 2010    
Kunstner
Genre

Sacrificial er ikke officielt opløst, men mens vi ser tiden an for mere af bandets thrash metal, gav Kræn Meier os en fyldig indføring i bandets historie.

Interview
14. September 2010    

Det er ikke så mange år siden at Withering Surface smed håndklædet i ringen, så mange ved nok godt hvor de blev af, men i anledning af genudgivelserne af de to første albums skal bandets historie belyses.

Interview
05. September 2010    

Infernal Torment stod for noget af det mest brutale dødsmetal i Danmark i sin levetid, og så blev bandet ganske kendt, da forsanger Scott var med i dokumentaren 'Headbang i Hovedlandet'.

Interview
19. Februar 2010    
Kunstner

Devilution fangede Jonny Hefty til at kaste lys over Aalborgs metalstolthed i årene ’88-’96: Geronimo.

Interview
10. Februar 2010    

Autumn Leaves fører lige nu en afstemning på metalzone.dk, om hvem læserne helst ser gendannet – i dette interview med guitarist Flemming C. Lund fås svaret på, hvorfor der ikke kom et tredje album.

Interview
02. Februar 2010    
Kunstner

I denne artikel får man blandt andet svaret på, hvorfor det kun blev til et enkelt album fra det fede 90’er dødsmetalband Cyanotic.

Interview
19. Januar 2010    

Så er det blevet tid til at høre lidt om, hvad der blev af Frozen Sun - en historie, der også fortæller om opstart af Illdisposed og om Bo Summer på BMX.

Interview
15. Januar 2010    

De husede Danmarks, i en overgang, måske mest kendte metal-stemme, da forsanger Carsten Holm også var radiovært på Heavyland på P3. Læs om hvad der blev af Beyond Serenity.

Interview
03. Januar 2010    
Kunstner

I starten af halvfemserne var dødsmetallen stadig spæd i Danmark, men der blev skam udgivet albums – fx fra Detest, som har indvilliget i at svare på NRGs spørgsmål

21 resultater - viser 1 - 20
1 2