Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger devilution.dk indsamler Devilution information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger Devilution til at forbedre din oplevelse samt videreudvikling af de enkelte elementer af Devilution.

Her kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter Devilution vedrørende cookies og vores privatlivspolitik.
Indsamlingen af oplysninger på devilution.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via devilution.dk foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

Devilution følger foreningen Danske Mediers retningslinjer for cookies- og privatlivspolitik.

Devilution registrerer tidsstempler for logind og logud, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider i Devilution-universet. Disse oplysninger bliver ikke samenkædet med navn og mail.

Devilution bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, eksempelvis Google Analytics der bistår Devilution med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af devilution.dk.

Devilution.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:
•    Ved brug af såkaldte cookies
•    Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?
En cookie er en kodestump websider gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websider. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Hvad bruger vi cookies til?
Vi bruger blandt andet cookies til følgende:
•    Huske dit brugernavn og din adgangskode fra gang til gang
•    Samle statistik om hvordan sitet bliver brugt via værktøjet Google Analytics
•    Gøre det muligt at dele indhold via eksempelvis Facebook

Vores samarbejdspartneres cookies:
Devilution.dk har en række samarbejdspartnere - annoncører, analyseinstitutter og andre tjenester (for eksempel Facebook, Twitter, Google og Instagram) der indsætter cookies, de såkaldte tredjeparts-cookies.
Formålet med de forskellige cookies er, at sikre levering af relevante annoncer, gøre det muligt at logge ind og dele artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider.

Hvordan undgår jeg cookies eller slipper af med dem?
Der er flere måde at undgå cookies på. Dem kan du læse mere om her: //minecookies.org/cookiehandtering.

Specifikt for Google Analytics:
Her kan du fravælge cookies fra Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies vi sætter hos dig, opbevares i et varieret antal måneder afhængig af formålet med de forskellige cookies.
Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om, og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.
Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Behandling af personoplysninger:
Som bruger af Devilution.dk giver du os lov til at registrere og behandle personoplysninger om dig og dine aktiviteter på Devilution.dk

Devilution.dk registrerer og opbevarer oplysninger om:
•    Læste tags for type af indhold og artist
•    Besøgsfrekvens, samt side- og tidsforbrug
•    Enhedstype

Ophavsret
Ophavsretten til siderne, skærmbillederne, oplysningerne og alt materiale på denne hjemmeside ejes af Devilution, medmindre andet er angivet.
Materialet må kun bruges som information.
Materialet må kun bruges til ikke-kommercielle formål.
Alle kopier af materialet eller dele heraf skal indeholde denne meddelelse om ophavsret.
Du må ikke på nogen måde foretage ændringer af noget materiale, som du udskriver eller henter på denne hjemmeside, herunder, uden begrænsninger, fjernelse af identifikationsmærker eller symboler fra dette materiale.
Du må ikke bruge denne hjemmeside til noget formål, der er ulovligt, bedragerisk, krænkende, obskønt eller truende.

Ændringer af hjemmesiden
Oplysningerne, materialet og indholdet på siderne på hjemmesiden kan ændres uden varsel på et hvilket som helst tidspunkt. Vi kan foretage ændringer af visse vilkår og betingelser uden varsel, mens du vil modtage information om ændringer når det gælder lagring og brug af persondata.

Ansvarsfraskrivelse
Oplysninger, service, produkter og materialer, som er indeholdt i og /eller som der annonceres for på Sitet, herunder uden nogen begrænsning tekst, grafik og links, vises som de er og forekommer uden nogen garanti. Devilution kan ikke drives til ansvar for annoncørens kampagner på siden. Devilution giver ingen garanti for, at oplysningerne, der er adgang til via Sitet, er nøjagtige, fuldstændige eller gældende. Vi er ikke ansvarlige for stavefejl og lignende. Priser og oplysninger om, hvorvidt produkter er til rådighed, kan ændres uden varsel.

Forpligtelser
Brugeren har følgende forpligtelser:
•    Brugeren skal opføre sig ansvarligt overfor Devilution og andre brugere.
•    Brugeren må ikke reklamere for andre tjenester og serviceydelser.
•    Brugeren skal respektere immaterielle rettigheder vedrørende indhold, tekst, billeder eller andet format, som er leveret af Devilution.
•    Brugeren må ikke udbrede eller videregive nogen form for indhold, varemærker, billeder eller andre former for immaterielle rettigheder eller information, der tilkommer tredjemand uden først at have indhentet samtykke fra rettighedshaveren.
•    Brugeren må alene anvende sine brugeroplysninger til selv at få adgang til Tjenesterne. Brugeren må ikke røbe, videregive eller gøre sine brugeroplysninger tilgængelige for tredjemand.
•    Brugeren har pligt til at behandle et eventuelt brugernavn og kodeord fortroligt og må således ikke udlevere det til andre. Brugeren er ansvarlig for alle aktiviteter, som udføres under brugerens brugernavn og kodeord. Brugeren er desuden forpligtet til at informere Devilution, uden ugrundet ophold, om eventuel uautoriseret brug af brugernavn og kodeord.

Devilution kan til enhver tid slette og redigere en brugers profil og indlæg uden tilladelse fra brugeren selv, hvis denne overtræder de til enhver tid gældende brugervilkår.

Du kan til hver en tid få slettet alle data de data, vi opbevarer om dig. Dette ved at sende mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis nogen del af disse almindelige betingelser skulle blive anset for retsstridig eller ugyldig og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.


Devilution c/o Jacob Dinesen - Hjørringgade 6, 1. tv - 2100 København Ø - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.