Anmeldelser

8016 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Darkthrone Esbjerg 1990
23. Januar 2022
Titel
Incombustible Remains
Karakter
3

Benni Bødker har begået en fin lille bog om dengang Darkthrone gav koncert i Esbjerg, og kickstartede dødsmetal i Danmark.

w
21. Januar 2022
Kunstner
Titel
W
Karakter
3

Boris er tilbage på 33. studiealbum eller deromkring og vanen tro, anede vi ikke hvad vi fik. Spørgsmålet er, om vi finder ud af det.

Elegy
19. Januar 2022
Titel
Elegy
Karakter
4

Selvom Shadow of Intent ikke helt formår at følge op på den mesterlige 'Melancholy', er 'Elegy' en sprudlende, potent og insisterende udgivelse, der henvender sig bredt.

deathset
17. Januar 2022
Genre
Karakter
2

Vi nåede ikke at anmelde Death Sets nye album i 2021, så vi kommer her med en forsinket anmeldelse. Overordnet: Du har misset at have myrer i øregangene, men også kun det.

the-ruins-of-beverast-the-thule-grimoires-digicd_1
16. Januar 2022
Titel
The Thule Grimoires
Karakter
4

På sin sjette plade med projektet, tager Alexander von Meilenwald et langt og selvsikkert skridt foran ind i det post-metalliske.  

 

kanonenfieber
16. Januar 2022
Titel
Menschenmühle
Karakter
4

Tyske Kanonenfieber er noget så specifikt som historisk korrekt black metal, der tager livtag med 1. verdenskrig. Det gør de ret godt.

sijjin-_cover
16. Januar 2022
Kunstner
Titel
Summarian Promises
Karakter
3

Sijjin debuterede i 2021 med en omgang død iblandet et ordentligt skud thrash. Det er faktisk en ret vellykket debut.

a0362814734_10
16. Januar 2022
Kunstner
Titel
Tales of Othertime
Karakter
3

Svulstige keyboards, skamløse rollespilstemaer og bombastisk mediævalisme: Amerikanske Stormkeep søger efter bedste evne at genskabe 90'ernes symfoniske black metal og lykkes næsten med det. Men illusionen knager i fugerne.

rivers of nihil the work
16. Januar 2022
Titel
The Work
Karakter
5

Rivers of Nihil har med afstand lavet den bedste plade i 2021, hvor de forener progressiv dødsmetal med saxofon og synthesizer. Fantastisk. Intet mindre.

Fortress – Dont Spare The Wicked
15. Januar 2022
Kunstner
Titel
Don't Spare The Wicked
Karakter
4

Det er gået op for vores Manden med Weekendvesten, at Fortress burde være endt oppe på den helt store årsliste-top 5 for 2021. Det råder denne anmeldelse en smule bod på.

ophI
15. Januar 2022
Kunstner
Titel
Desolate
Karakter
1

De islandske techdødsudøvere i Ophidian I faceroll'er alle knapperne med et tankemylderfremkaldende resultat.

Between-Oceans-–-Renaissance
14. Januar 2022
Titel
Renaissance
Karakter
2

Between Oceans starter på meget lave forventninger og det taget i betragtning er kritikken lidt mindre sønderlemmende, end de fleste internettrolde måske ville ønske.

Untamed Land
14. Januar 2022
Kunstner
Titel
Like creatures seeking their own forms
Karakter
3

Untamed Land leger med mange interessante genre-blandinger, og det er spændende - men i nogle sammenhænge også alt for meget.

Trialogos
14. Januar 2022
Kunstner
Titel
Stroh zu Gold
Genre
Karakter
3

Trioens debut indeholder masser af gode intentioner, spændende indhold og iderig sangskrivning, men også en fragmenteret lytteoplevelse.

sunandthemirror
12. Januar 2022
Titel
Dissolution to Salt and Bone
Karakter
3

Musik for cello, guitar og elektronik, skrevet på et roadtrip, der fører til kysten, hvor et familiemedlems aske skal spredes. Det lyder som en indiefilm fra midten af nullerne – og måske skal den også høres på den måde.

offermose
09. Januar 2022
Kunstner
Titel
Jordens Åbne Sår
Karakter
5

Vi starter året, med at se tilbage. Offermose er blevet ekskaveret, og befinder sig nu placeret i en særlig montre, som kronjuvelen i samlingen over ting, jeg ikke vidste, jeg var gået glip af.

655513
09. Januar 2022
Kunstner
Titel
And Yet It Moves
Karakter
4

Timechild skruer tiden tilbage til kassebuksernes og plateaustøvlernes tid, og spiller britisk heavy rock, som da mor var dreng.

Unto-Others-Strength-1-scaled
09. Januar 2022
Kunstner
Titel
Strength
Genre
Karakter
4

Unto Others begik et stærkt gothrock-album i 2021, og nok er mascaraen tørret ud bag de mørke solbriller siden, men forsinket ros er på sin plads.

849798
09. Januar 2022
Kunstner
Titel
Angelus Pestis
Karakter
2

Lotan leger latin og spiller black-metal, der er lige så spændende som sort kaffe fra en kaffeautomat. 

a2015399662_10
08. Januar 2022
Kunstner
Titel
Det højes smed
Karakter
3

Bestialsk black/death og usædvanligt vellykkede mellemstykker forenes med en klam og rådden produktion på mini-lp og mord og moseofringer fra jysk hedenold.

8016 resultater - viser 1 - 20
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »