Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

5013 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Updated 15. April 2024

Roadburn Festival er lige om lidt. Festivalens motto er "Redefining Heavyness" og det gør de på alle mulige måder. Roadburn er stedet, hvor man kan få alle de slags mørke, man kan tænke sig.

Kunstner
Titel
Benefits, Angry Blackmen, Inter Arma, Fuck Money, Lord Spikeheart
Updated 14. April 2024

Roadburn venter lige om hjørnet – og black metallen er som altid bredt repræsenteret i alle sine dissonante, atmosfæriske og gammelskolede afkroge.

Spillested
Updated 12. April 2024

Crocell er klar med første single fra deres kommende plade 'Of Frost, Of Flame, Of Flesh'. En tung, melodisk krabat, som du kan høre og se her!

Kunstner
Titel
Search Of Solace
Updated 11. April 2024

I dag udsender Archon det første udspil fra deres kommende EP. Vi fik et par ord fra bandet og deres label vedrørende singlen og denne udgivelse. 

Kunstner
Updated 10. April 2024

Den eklektiske og opsøgende festival Roadburn nærmer sig, så det er tid til at kigge på programmet  – og blive skidefucking FOMO-sur.

Updated 11. April 2024

En verdensstjerne gæster K.B.Hallen på fredag, mens ugen også byder på nye plader fra Mother of All og Junkyard Drive.

Kunstner
Updated 07. April 2024

Pladeaktuelle Pectora har vind i sejlene, og pladen bliver rykket ned af hylderne. I den anledning fik vi fat i Pectoras trommeslager, Nicolas Kraunsøe Frandsen, og stillede ham 10 hurtige spørgsmål.

Updated 04. April 2024

Dimmu Borgir havde ICS Vortex, Mustis og Tjodalv med på scenen, men koncerten på Inferno Metal Fest var ikke deres bedste. Der var andre højdepunkter.

Kunstner
Titel
+ Borknagar + Me & That Man + Khold + Jo Quail + In Twilights Embrace
Updated 03. April 2024

Fredag på Inferno Metal Fest bød på rigelige mængder nitter fra Gorgoroth og Carpathian Forest, mens netværk blev plejet på tværs af landegrænser.

Kunstner
Titel
+ Sólstafir + Carpathian Forest + Vltimas + Vorga + Mantar + Extermination Dismemberment
Updated 02. April 2024

Det er tid til opvarmning, inden årets Roadburn Festival går i gang. Små hop på stedet og bevæg armene – her kommer top 5 om de bands, som skribenten glæder sig mest til at gense på årets festival

Updated 02. April 2024

Det var nemt at komme til Inferno Metal Fest, der på førstedagen bød på tre danske bands og Cattle Decapitation. Et brag af en start på festivalen!

Titel
+ Konvent + Nakkeknækker + Orm + Kampfar + Nordjevel + Crypta
Updated 01. April 2024

Start koncertugen med hardcore/punk og slut den af med dødsmetal. Det er blot én kombinationsmulighed af mange i en uge, der på skive byder på ny heavy fra danske Pectora ,samt en masse international dødsmetal.

Kunstner
Titel
+ Blind Guardian + Devil Master + Midnight
Updated 24. Marts 2024

Ugen starter med fuld plade på dødsmetal, men ender i en mere blandet pose bolcher. Som sædvanligt er hovedstaden hovedbegunstiget, men også Jylland og Fyn har lidt til påskefrokosttrætte metalhoveder.

Updated 24. Marts 2024

I anledning af nye plader med Blazing Eternity og Strychnos har vi gravet fem geniale demobånd fra 1990'erne frem.

Kunstner
Titel
+ Apollyon + Nortt + Blazing Eternity + Feikn
Updated 24. Marts 2024

Gør hvad du vil, mix på livet løs og skriv musik for dig selv frem for andre. Livet er for kort til konventioner, og Gradience er her for at bevise hvor meget der er at vinde ved at droppe begrænsningerne.

Kunstner
Updated 21. Marts 2024

19. april udsender Blazing Eternity karrierens tredje udspil ’A Certain End of Everything’, men allerede i dag kan du se musikvideoen til titelnummeret.

Updated 18. Marts 2024

D-A-D allierer sig med Nationalmuséet under en nostalgisk tidsrejse igennem hele karrieren – vi sendte en true believer forbi til at hylde denne grundpille i dansk rockhistorie.

Kunstner
Spillested
Genre
Updated 18. Marts 2024

Lykken er at skrive en top 5? Ikke lige denne gang, skriver vor dovenskabsramte skribent, der som en superhelt grifler nogle ord ned alligevel.

Updated 17. Marts 2024

Uge 12 er spækket med metal. Fra den ærgerlige slags, som Telos’ afskedskoncert – over Carnifex og Aborted i Amager Bio – til amerikansk terror i Fredericia. 

Updated 12. Marts 2024

Aalborg-festivalen, som havde et imponerende program sidste år, er nu klar til at annoncere de første navne samt et venueskift til SH35.

5013 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »