Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

1984 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Updated 17. Juni 2024

Onsdag er en fuld festivaldag og byder på noget for enhver smag. Uanset om du er til glam-parodier, alternativ indie eller black metal, så har du noget at glæde dig til.

Titel
+ The Offspring, Bruce Dickinson, Corey Taylor, 1349, St. Digue m.fl.
Spillested
Updated 18. Juni 2024

Fra Kerry King, der spiller Slayer, over Uriah Heep, der spiller klassikere, til Vulvatorious, der er dansk metals nye håb. Fredagen byder på masser af seje oplevelser!

Updated 18. Juni 2024

Den første dag derpå venter, med tunge, industrielle, festlige, romantiske og core’ificerede indslag på programmet – og med småkager som topping. Vi guider her din torsdag på vej.

Updated 17. Juni 2024

En ny uge er i gang, og på koncertfronten er ALT domineret af Copenhell. Da den store begivenhed er dækket andet sted af vores flittige skribenter, er denne ”UGENS…” alene forbeholdt nye udgivelser.

Updated 17. Juni 2024

Lørdagen byder på et væld af hovednavne, gamle kendinge og dugfriske indslag fra undergrunden – så vi kan få lukket Copenhell '24 ned med et brag af en fest!

Updated 10. Juni 2024

Så er en ny uge i gang og der er masser at tage fat på. I Aarhus kommer der fint besøg fra fortiden, når Alice Cooper gæster Smilets By, og i København er der lige tid til at presse hardcore-festivalen K-Town Hardcore Fest ind, inden de store sommerfestivaler for alvor tager fat i pungen på festivalgængerne.

Kunstner
Titel
+ Five Finger Death Punch, Alice Cooper, Strychnos, Crocell, Smertegrænsens Toldere m.fl.
Updated 06. Juni 2024

De retro-futuristiske genrealkymister er taget til Australien som addendum til turnéen med søsterbandet LLNN – men på vej ud af døren smider de et nummer på gaden.

Kunstner
Updated 02. Juni 2024

Withering Surface udsender nyt og indvier fredag klubkonceptet Rust in Peace i hovedstaden. Lørdag er der finale i Wacken Metal Battle i Roskilde. Og ellers byder ugen på nyt fra Bon Jovi og Phil Lynotts gamle band Grand Slam.

Updated 27. Maj 2024

Ufomammut, Asinhell, Tower, Pennywise, Wacken Metal Battle er blot en håndfuld af, hvad der kan opleves i en uge, der også byder på nyt (og gammelt) på skive fra Rhapsody of Fire, Exodus og Wormwood.

Kunstner
Titel
+ Asinhell + Pennywise + m.fl.
Updated 28. Maj 2024

‘Disco Volante’ er en af 90ernes største musikalske oddballs, hysterisk elskelig i al sin kompromisløse natur. Vi har forsøgt at dissekere, hvad der egentlig skete på Mr. Bungles skizofrene toer.

Kunstner
Titel
Disco Volante
Karakter
666
Updated 24. Maj 2024

Biohazard vil aldrig blive omtalt som et metallens største bands. Men i løbet af en håndfuld år i de tidligere 90'ere bandt hardcore-kvartetten fra Brooklyn ender sammen, forgyldte dem og skabte nye veje, efterfølgerne kunne bevæge sig ud ad.

Kunstner
Titel
State of the World Address
Karakter
666
Updated 20. Maj 2024

Solskin, metaludgivelser, metalkoncerter; alt er som det skal være!

Updated 16. Maj 2024

Den aalborgensiske festival føjer 11 navne til årets program, som løber af stablen til oktober.

Updated 13. Maj 2024

A Colossal Weekend, Heavy Agger og Mekkaval fyrer op for de tunge festivaltoner i hvert hjørne af landet, mens Gatecreeper, Pallbearer, Strychnos og Ufomammut på hver sin vis også holder metalfanen højt på udgivelsesfronten.

Updated 12. Maj 2024

Som optakt til årets Copenhell, hvor de britiske veteraner Uriah Heep spiller for første gang, bringer vi en metaldiktator for et af bandets store albums.

Kunstner
Karakter
666
Updated 06. Maj 2024

Festivaler, releasefester og en masse udgivelser! Om du er til død, grind eller gammeldags heavy – denne uge har det hele.

Updated 29. April 2024

En uge med bl.a. Spot Metal, funeral doom, NYHC og Jack Black i vente på spillestederne rundt omkring - en uge med lidt for alle!

Updated 25. April 2024

Næste generation kigger forbi, når Vended med to sønner af medlemmer i Slipknot spiller i Pumpehuset. På pladefronten er der nyt fra veteranerne i Accept.

Kunstner
Titel
m.fl.
Updated 15. April 2024

Tyngden finder mange udtryk på Roadburn, også i de mere syrede afkroge. Vi har lyttet op på, hvor line-uppet står skarpest, når det kommer til psych og folk.

Spillested
Updated 15. April 2024

Roadburn Festival skaber trends, gør små navne større og udfordrer grænserne for, hvad man kan henregne til tung musik. Men i festivalens hjerte er der stadig plads til kernepublikummet, og vi giver dig her en guide til nogle af de bands, der lyder allermest som Roadburn.

Kunstner
Titel
Chelsea Wolfe, DOOL, Die Wilde Jagd, Birds In Row, Darsombra
1984 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »