Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Interviews

651 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Updated 12. Maj 2024

Aurora satte i sen-halvfemserne kulør på den sønderjyske scene med deres såkaldte transcendentale metal. Vi har sat et par af nøglespillerne stævne til en snak om, hvad der egentlig skete dengang – og hvor de befinder sig i 2024.

Kunstner
Updated 09. Maj 2024

Efter to årtiers albumpause er Blazing Eternity stærkt tilbage. Vi har talt med trioen om fortidens succes og konflikter, og om at genfinde gejsten til at genoptage livsprojektet.

Updated 29. April 2024

Inter Arma er netop udkommet med deres nye album  ”New Heaven”, det femte fuldlængde album i diskografien. Vi fik os en snak med trommeslager T.J. Childers om det nye album, deres eksklusive besøg på Roadburn Festival og om at være omrejsende t-shirtsælgere.

Kunstner
Updated 21. April 2024

Morten Fausbøll har forenet undergrunden i London, spillet samme sted som Iron Maiden og åbnet for Nick Oliveri. Læs hvordan han er endt der!

Updated 24. Marts 2024

Gør hvad du vil, mix på livet løs og skriv musik for dig selv frem for andre. Livet er for kort til konventioner, og Gradience er her for at bevise hvor meget der er at vinde ved at droppe begrænsningerne.

Kunstner
Updated 26. Februar 2024

Det oprindelige Mnemic er genopstået og klar med koncerter i 2024. Vi spurgte hvorfor de ikke gad tilværelsen som pensionister mere.

Kunstner
Updated 30. Januar 2024

Satyricon headliner Næstved Metalfest! Efter seks års fravær er de omsider tilbage i Danmark og vi talte med arrangøren om at snuppe den booking foran de store.

Kunstner
Titel
+ Brainstorm + Centinex + Red Warszawa + Nervochaos + Advocacy + Avarice + Vanir
Updated 25. August 2023

Et misset opkald fra LG Petrov satte tankerne i gang hos Michael Poulsen, og så blev Asinhell kort tid efter en realitet. Vi fik hele historien.

Kunstner
Updated 28. Maj 2023

Fra Birkerød til Ungdomshuset. Fra eyeliner til landevejen. Kasper Deichmann aka. St. Digue rummer mange ting.

Kunstner
Updated 21. Maj 2023

Agriculture spiller black metal i dur. De kan godt lide black metal, hvor legen tages alvorligt, men de arbejder for det gode liv.

Updated 02. Maj 2023

Efter måneders forsøg på et interview med Dethrxners maskot, manden med elefanthuen, lykkedes det endelig vores skribent at få en aftale. En noget anderledes aftale end den sædvanlige.

Kunstner
Updated 23. April 2023

Hvordan opdager man musik? I gamle dage kunne man stole på, at det offentlige hjalp. Men i dag ser det anderledes ud. Radioværterne Benjamin Clemens og Stine Omega fortæller.

Updated 13. April 2023

John Cxnnor er blevet bestilt til at åbne Main Stage på årets Roadburn Festival. For at blive klogere på dem og deres måde at tænke - eller måske snarere se - musik på, tilbragte vi en aften med brødrene Sejersen.

Kunstner
Updated 11. April 2023

Hvordan får man hardcorepunkere og dødsmetallere til at lyde som Sort Sol og Johnny Cash? Det fortæller Riverhead om.

Kunstner
Updated 02. April 2023

Fra Colorado, der engang var den yderste grænse, kommer Wayfarer, der spiller elegi for drømmen om Vesten. Devilution taler med forsanger og guitarist Shane McCarthy.

Kunstner
Updated 31. Marts 2023

Et monster fyldte rundt og vi sendte et kort.

Titel
Tomb of the Mutilated
Updated 13. Marts 2023

Selvom krigen hærger i hjemlandet, har Anatoliy Kondyuk alligevel overskud til at arrangere Wacken Metal Battle. Vi interviewede ildsjælen om metal i Ukraine.

Updated 13. Marts 2023

Drüben er et dansk black metal-projekt. Det er udelukkende Eirik Holm Gjerstads projekt, og, som vi skulle finde ud af, da vi talte med ham, er det også kun for ham.

Kunstner
Updated 06. Marts 2023

Jødedommen er mørk og tung. Og derfor oplagt til black metal. Akloleh taler om antisemitisme, sprog og kultur.

Kunstner
Updated 24. Februar 2023

Løgn på løgn, men sandhed i musikken. Brutus' forsanger og trommeslager Stefanie Mannaerts fortæller om baggrunden for 'Unison Life', om at bruge sig selv i sin musik og om at vide hvad man vil.

Kunstner
651 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »