Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

10 hurtige til en heavynørd

Populær
Updated
10 hurtige til en heavynørd
Diskotek ROCK THE NIGHT åbner på fredag på The Rock, med fuld blæs på alle heavy klassikerne. Vi varmer op med 10 hurtige spørgsmål til manden bag, Martin Jensen. ROCK THE NIGHT-DJ Martin Jensen er en ret ung heavyfreak, blot 29 år gammel, men med en sund viden om old school heavy metal, der næsten er en 40-årig værdig! Udover sin DJ-aktivitet arbejder Martin på pladeselskabet Bonnier Music, der bl.a. varetager det rare amerikanske pladeselskab Roadrunners interesser i Danmark, herunder bands som Machine Head, Ill Nino, Illdisposed, Soulfly og ikke mindst Slipknot (det er vist nok dem, Martin sidder sammen med på billedet).

Martin har spillet som DJ i fem år, men har inden for de seneste to år koncentreret sig om at spille nye og gamle heavy metal- og rock'n'roll klassikere, som er der hans musikkærlighed ligger. Først var det i kælderen på Rust på Nørrebro med klubben "ROCK IT!" og fra på fredag den 10. december bliver det på The Rock i hjertet af København, med det månedlige og ultimativt største hard rock diskotek i Danmark "ROCK THE NIGHT" (ja, opkaldt efter Europe-klassikeren!).

Fedt initiativ og vi stikker hermed 10 hurtige til Martin...

1. Dine alletiders fem favorit albums?

"1. Iron Maiden - 'Somewhere In Time'
2. Thin Lizzy - 'Jailbreak'
3. Kiss - 'Kiss'
4. AC/DC - 'Dirty Deeds Done Dirt Done Cheap'
5. The Donnas - 'Spend The Night'"


2. Hvilket nummer ville du have dræbt for selv at have skrevet?

Iron Maidens 'Children Of The Damned '


3. Din favoritmusiker gennem tiderne?

"Bruce Dickinson!"


4. Dit favoritband gennem tiderne?

"Iron Maiden!"


5. Din bedste koncertoplevelse nogensinde?

"'Monsters Of Rock' på Gentofte Stadion med - fra toppen - AC/DC, Metallica , Queensryche, Black Crowes.. Mötley Crue var desværre aflyst!?"


6. Hvilken person vil du allerhelst kunne præsentere som gæste-DJ?

"Joey Tempest!"


7. Det vigtigste forberedelse ritual før du starter en DJ-aften?

"Primært at finde alle de rigtige plader."


8. Det bedste ved at være DJ?

"Det er pisseskægt og det er superfedt at se og høre folkets genkendelses glæde og det er fedt når det virkelig kører, gulvet koger og man bare ved at man har fem sikre numre klar til at holde gryden sydende."


9. Det mest irriterende ved at være DJ?

"Irriterende mennesker der kommer op og ønsker numre - særligt dem der ikke har fattet konceptet. Jeg mener hvad er sandsynligheden for at jeg spiller Missy Elliot når jeg allerede har stået og spillet hard rock i tre timer?!"


10. Dit og diskotekets nærmeste fremtidsplaner?

"At folk skal ha' det mindst lige så sjovt som os i løbet af en ROCK THE NIGHT og efter en hård og sjov nat på dansegulvet og/eller i baren, har følelsen af at have været til den bedste koncert nogensinde med alle deres favoritbands, på én gang - det er agendaen! Derudover vil vi gerne præsentere gæste DJs, både de skæve, de oplagte og de meget berømte. Og så selvfølgelig at blive en fast, succesrig og genkendelig institution - det er målet."

Herfra er der vist kun at tilføje: For those about to ROCK THE NIGHT, we salute you! Og altså i første omgang på The Rock, København nu på fredag den 10. december.