Krigsguden #311

scythe lore

De tyske dødsmetallere Scythe Lores debut-ep, 'Through the Mausoleums of Man', har blæst skallen af Krigsguden.

Kunstner
Titel
Through the Mausoleums of Man
Trackliste
1. Eschatology Speaks All Tongues
2. Jhator
3. Behind 7 Walls and 7 Gates
4. Absonus
5. Established Death
6. With Our Rotting Flesh

Tyskerne kalder deres hærg for "dark death metal". Efter at have hørt deres første udgivelse, der klikker ind lige under 20 minutter, vil jeg betegne Scythe Lore som elite-død indeholdende alle de ingredienser, jeg elsker og forguder ved genren.

De seks skæringer på 'Through the Mausoleums of Man' er tillige også meget varierede med blastbeats galore, ultratunge og catchy riff-passager og en grov mægtig growlvokal på toppen af det hele. Vi taler old school død fra øverste skuffe, der leder tankerne hen på svenske Dismember og Nirvana 2002 samt Florida død ala Massacre. 

Scythe Lore er generelt tight som en motherfucker, og den brutale produktion sidder i lige skabet. Jeg er blæst væk over denne overlegne magtdemonstration, og spår Scythe Lore en solid fremtid i international dødsmetal, hvis kommende udgivelser holder standarden på 'Through the Mausoleums of Man'-ep'en.

Det pålidelige Iron Bonehead Productions har mere end god grund til at være stolt over denne sublime udgivelse, og det samme gælder tyske Scythe Lore, som jeg ikke er stødt på før, men forhåbentlig snart ser på en scene i hovedstaden. Nej, de spiller desværre ikke til Kill-Town Death Fest i september.

Hør nummeret 'Behind 7 Walls and 7 Gates' her: