Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Krigsguden #337

Updated
a0364018546_10

Krigsguden anmelder overjordiske udgivelser fra australske Internal Rot og svenske 偏執症者 (Paranoid)

Kunstner
Titel
Grieving Birth

Internal Rot - Grieving Birth (Iron Long Records)

Australsk grindcore har altid givet Krigsguden stiv dolk p.g.a. bands som Meth Leppard, der før er blevet grovhyldet her i klummen. Jeg har aldrig været været specielt vild med engelsk grindcore ala Napalm Death eller Sore Throat. Amerikanske navne som Brutal Truth, Repulsion, Terrorizer og Insect Warfare er lysår bedre og mere interessante i min ekstrem metal optik.

De sidste to nævnte var også de første bands jeg tænkte på, da jeg hørte Melbourne grindcore helte Internal Rots 2. album, 'Grieving Birth'. Terrorizer og Insect Warfare blander nemlig også full speed ahead  psykopatisk grind hastighed med mid/up tempo og ultra brutal nedtunet metallisk monsterriffs i en dommedagscocktail af sonisk totalødelæggelse.

På 22 perfekte overgreb på 23 minutter beviser Internal Rot, at de så absolut har udgivet 2020's bedste grindcore album. Jeg gav ikke to potter pis for Cattle Decapitations 'Death Atlas', som alle andre på Devilution åbenbart syntes var 2019's bedste album, mens jeg mest mente, at 'Death Atlas' bare var en klam Linkin Park version af grindcore. Fy for hype satan! Køb hellere Internal Rot mere langtidsholdbare grind shit, du vil ikke fortryde det. Modsat 'Death Atlas'.偏執症者 (Paranoid) - Out Raising Hell (D-Takt & Råpunk Records/Konton Crasher)

I sidste klumme anmeldte jeg svenske Vengeance By Proxys debutalbum, der fornemt blandede D-beat crustpunk med Venom/Motörhead metal. Deres landsmænd i 偏執症者 har gjort det samme, bare i flere år og en del bedre. Forvirret over bandetnavnet? Det var jeg også. 偏執症者 beyder Paranoid på kinesisk. Hvorfor valgte de det dybt fjollede navn? For mange bonghits går jeg stærkt ud fra. Samme grund til at tysk/svenske Magnus Lundberg opkaldte sit band Syphilitic Vaginas efter et GISM nummer? Bonghits og mange af dem! 偏執症者 er et 4 mands band, der bl.a. har spillet i Ungdomshuset.

'Out Raising Hell' er 偏執症者's 3. album siden 2012 og et ubestridt mesterværk, der overjordisk mikser D-beat crustpunk ala Discharge med black/speed/thrash metal, Venom, Celtic Frost og yankee hardcore som Poison Idea. 10 all-killer-no-filler numre på 37 minutter = 100% punkmetal perfektion og sonisk orgasme galore!

Albummet har nogle måneder på bagen, men det ændrer ikke ved at 'Out Raising Hell' er en top 5 2020 udgivelse for undertegnede, selvom bandnavnet er tåbeligt og dybt besværligt at arbejde med og formidle til andre. Plus der er kinesiske sangtitler som '機械仕掛けの殺戮者 (Kikaijikake no Satsurikusya)'. Var COVID-19 ikke nok?!? Men fuck det. Hvis du elsker og tilbeder Celtic Frosts 'Morbid Tales' og 'Emperor's Return' EP'er, er du nødt til at eje denne suveræne skive. UGH!

&t=1915s