Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Dillinger Escape Plan - Odeon, Roskilde Festival

Populær
Updated
Dillinger Escape Plan - Odeon, Roskilde Festival Dillinger besøgte København i marts og leverede en temmelig god koncert, som alligevel ikke helt levede op til bandets ry som et af de bedste, nye livebands der findes. Dét fik Dillinger godt nok gjort noget ved på Roskilde. Selv om størstedelen af festvalpublikummet var til Neil Young samtidig med mathcoreamerikanernes koncert, var der alligevel et pænt fremmøde af folk der havde prioriteterne i orden.

[img]http://heavyjam.dk/img/2453.jpg[/img]Dillinger er et fuldstændig kompromisløst band, der leverer et show, som formår at stryge én lidt med hårene samtidig med at man får sprøjtet forstøvet smeltet metal i ansigtet. Selv med en fantastisk plade som "Ire Works" i ryggen, blev det også til ældre numre, som bestemt kan stå distancen.

Mod slutningen fik vi også en gæsteoptræden fra At the Gates forsangeren Tomas Lindberg og en coverversion af Van Halen-klassikeren "Hot for Teacher" der i sin piksvingeragtighed stod i smuk kontrast til det til tider højpandede mathcore, som Dillinger ellers står for.

Dato
08-07-2005
Forfatter
Karakter
666