Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Clutch - Odeon, Roskilde Festival

Populær
Updated
Clutch - Odeon, Roskilde Festival Clutch var det første navn til at indtage en af Roskildes seks scener, hvilket var tydeligt, taget horden af rockliderlige, højtråbende festklare festivalgængere i betragtning. Odeon-teltet var fyldt til briste- og kogepunktet, klar til at ryste skallen og tage en svingom med funk, blues og rock og rul i en fusion af alt det bedste fra rockkedlen. Neil Fallon er en frontmand af stort format, som i løbet af kort tid da også havde publikum fanget i sit net af prædikelignende rockbesværgelser.

]Med en respektindgydende tilbagelænet attitude, var det som om, der slet ikke blev forsøgt. Det virkede imponerende ubesværet, som var det et fandens velspillet garagerockband på en af de små lokale beværtninger i hjembyen Maryland. Hér spillede de dog for et fuldt Odeon på 7000 publikummer, hvilket gør indlevelsesevnen dét mere allerhelvedes!

Clutch sørgede for at Roskilde '08 blev åbnet på bedst tænkelige måde: festligt og velspillet, med overskud og musikalsk forståelse.

Kunstner
Dato
08-07-2003
Genre
Karakter
4