Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Genopstået i det nye årtusinde

Populær
Updated
Genopstået i det nye årtusinde
De gamle Bay Area-thrashere, Death Angel, leverede en nogenlunde veloplagt koncert, men opvarmningsbandet Demolition var lidt bedre. Death Angel hører til blandt de gamle thrashpionerer og firsernes californiske Bay Area Thrash. Death Angel nåede ikke at blive lige så store som andre navne - Metallica, Testament og Slayer eksempelvis – men de nåede da at skabe sig en plads på scenen. Som så mange andre blev de dræbt af grungen i de tidlige halvfemsere, men genopstod i det nye årtusinde. Bemærkelsesværdigt nok i næsten-originalbesætning. Kun en guitarist er blevet skiftet ud (i forhold til så mange andre dinosaurbands, er det ret godt gået).

Demolition smadrede igennem[/b]

Det tidlige forår og en nylig albumudgivelse har bragt Death Angel til Europa på tour, og det er på denne, at vejen lagdes forbi The Rock. Med sig har englene taget Extrema, Demolition og vor egne Mercenary. Sidstnævnte var dog ikke med denne tirsdag på The Rock – nok fordi de spillede der for en måned siden - og førstnævnte, Extrema, missede jeg kort og godt. Østrigske Demolition var til gengæld et rigtig fint bekendtskab. Det er thrashmædl uden så mange dikkedarer, men selv om de ikke opfinder den dybe tallerken, fungerer det, Demolition laver, godt. Numrene er gode, og især deres lyd er dejlig metallisk.

Bestået, men ikke mindeværdigt[/b]

Dernæst blev det hovednavnets tur, og det var sgu ok, uden dog at overgå i historien på nogen måde, for dets stil kan man beskylde for at være vel groovet til at være metal, men ikke groovet nok til rigtig at rykke igennem. Til gengæld tog de det fint at der ikke var så mange tilskuere til stede. Forsangeren Mark Osegueda begyndte at råbe ud til folk, uden at bruge mikrofonen, og det virkede faktisk meget godt. Det blev lidt mere personligt og ærligt, fordi han ikke lod som om det var Wembley, han skulle råbe op. Ellers er der ikke så meget at sige til koncerten. Bestået, helt klart, og i godt selskab var man, men så er alt også sagt.

Kunstner
Titel
Death Angel + Demolition på The Rock, Kbh. tirsdag den 22. april 2008
Spillested
Dato
22-04-2008
Genre
Forfatter
Karakter
3