Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

WOA '11: Godt nyt

Populær
Updated
WOA '11: Godt nyt

The Haunted spillede ikke længe, men havde valgt de rigtige numre.

Kunstner
Dato
06-08-2011
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen (arkiv)
Forfatter
Karakter
4

The Haunteds aktuelle album 'Unseen' har trukket nye fans til, og fyret op under gamle som ikke rigtig tændte på forgængeren 'Versus'. Ikke fordi den nye er specielt heavy, for det er det sådan set ikke, men fordi det er en ganske velskreven rockplade, og derfor en ganske god én at lytte til, hvis man som metaller lige skal bruge en groovende, musikalsk slapper.

Godt nyt, og godt med det gamle


Ikke overraskende var stod koncerten i denne nye skives tegn, og den lagde ud med åbneren fra dette album 'Never Better' for herefter at spille nogle af de gamle hits såsom '99' og 'The Medication' for at nævne nogle, men også andet af det nye fik man at høre bl.a. 'Unseen' og Clutch-agtigheden 'No Ghost'.

Musikerne spillede ok, selvom det ikke var den skarpeste præstation hørt til dato, så var den ikke dårlig. Muligvis var den lidt uldne oplevelse lydens skyld, for heller ikke denne gang var den i top, på denne den mindste af friluftsscenerne, men den slæbte da af.

I godt selskab


Nerven var dog tilstede. Ikke mindst frontmand Peter Dolving og hans nye vildmandslook var på. Både hans vokal var god, men han fik også tid til nogle af sine berømte scenetaler, hvor han dog ikke udsagde sin holdning til dette og hint, men fik joket lidt med den typiske wackendeltagers noget ensartede, dunkle ydre.

Tiden går hurtigt når man er i godt selskab, og endnu hurtigere når mand både er det, og der kun er sat 45 minutter af til en koncert, så inden man fik set sig om, var det hele overstået. Men en meget god koncertoplevelse var det alt i alt – ikke mindst pga. af de af bandets glimrende numre, som blev spillet.