Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nashville Pussy - ”Get Some!”

Updated
Nyt album med Nashville Pussy Nashville Pussy er nok et af de bands, der har det mest passende bandnavn, for det er i høj grad fisserock, der lægges for dagen. Bandet er efterhånden nået til album nummer fire og de har stadig ikke overgået debuten fra 1998, ”Let Them Eat Pussy”. At Nashville Pussy ikke forsøger at opfinde den dybe tallerken fra album til album overrasker såmænd ikke, men det er heller ikke et direkte problem.

Problemet her, er, at Nashville Pussy er og bliver et band, der skal høres live og ikke på plade. Og så er der jo det her med, at der er to kvinder med i bandet. Især vil man bemærke Ruyter Suys på lead guitar, som rent faktisk kan spille en fed solo!
Det hjælper muligvis at få et par genstande indenbords inden man sætter denne plade på, men i ædru tilstand fandt undertegnede nu ikke Nashville Pussy’s AC/DC/Kiss/ZZ Top rip-off rock synderligt interessant. Men når nu man ved, at bandet selv har det godt med det, og ikke forsøger på andet end at underholde med sange om druk, knepperi etc. etc., så gør det jo heller ikke så meget.

Bedst virker det for bandet når frontmand, Blaine Cartwright, trækker kasketten godt ned over hårresterne og træder på speederen som i ”Come On Come On”, ”Hell Ain’t What It Used to Be” og så i ”One Way Down” – en sang, hvor Nashville Pussy nok burde betale royalties til AC/DC for ”lån” af riff…

Titel
Get Some!
Label
Distributør
Genre
Karakter
3