Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Dødelige danske lækkerier

Populær
Updated
Retrodøden rykker hos Thorium, skriver begejstret Casper Villumsen Efter et mere end almindeligt langt vinterhi er Thorium nu tilbage. Der er ikke så meget nyt at fortælle, men alligevel virker det som om, at pausen har gjort godt. Der er udskiftet lidt i besætningen, men bandet ledes stadig af Michael Andersen på vokal. Michael leverer sin bedste hals til dato. Det er godt og varieret og falder meget naturligt til musikken.

Musikken er – hvis nogle skulle være i tvivl – old school death metal af den relativt simple slags. Optaget i Berno Studios hos vore blågule naboer og mixet hjemme hos Jacob Hansen. Der er smæk på og fed lyd. Der er lidt Sverige over det. Som i en frisk opdatering af de gode gamle helte i Grave, Unleashed og Entombed. Slet ikke dårligt.

Promotion-materialet skriver ”catchier og mere ubarmhjertig end nogensinde”. Sandt nok. Tag fx ”Gates of Utumno”: catchy, groovy, fed.

Coveret er tegnet af Dan Seagrave. Herligt at se et af hans værker igen. Man kan altid kende hans stil, og han har været meget benyttet gennem tiden. Men retro-effekten er kærkommen og et plus i denne anmelders bog.

Kunstner
Titel
Feral Creation
Distributør
Karakter
4