Du vil egentlig hellere høre Motörhead

Populær
Du vil egentlig hellere høre Motörhead

Energien er til stede hos de fire italienere, der med banale titler og lige så banale riffs spiller sig udmærket igennem otte ensformige numre.

Titel
In Satan We Trust
Dato
25-01-2016
Trackliste
1. Command of the Inverted Cross
2. In Satan We Trust
3. Hellbreaker
4. Underground Demons
5. Triple Six
6. Infernal Overdrive
7. Whiskey Rocker
8. Eleg (Farao cover)
Karakter
2

Intro og titel går hånd i hånd på 'In Satan We Trust', og den på én gang bombastiske og samtidig genkendelige symfoniorkestrering, der udgør introen efter en diabolsk hvisken, lever ikke længe, før den lige så klassiske 1-2-3-kør tager over og går i fuld Lemmy. So to speak. Dommedagsfrygten var ellers på sit højeste inden da.

Dernæst høvles der videre i fræsende fart i titelnummeret, der er en finpudset kopi af, ja, Motörhead, indtil vokalen med sit hardcore punk-influerede råberi toner frem og sladrer om, hvem Baphomets Blood i virkeligheden er: En tightspillende, middelmådig sammenslutning af, pånær et enkelt medlem, midaldrende mænd, der kan lide at spille rætti hurtigt. Fedt nok.

Hvad numre som 'Hellbreaker' og 'Whiskey Rocker' ikke blot har i titlen, har de også i opbygning og banalitet. Så er det mere oplivende bare at sætte Motörhead på første gang. Stikker de snuden forbi Danmark, kan sådan en omgang hurtig tons naturligvis anbefales, og Baphomet's Blood skal ikke forveksles med et kopiband, der tillige spiller dårligt. Det er ikke tilfældet, men overordnet må det anbefales til lyttere, der sætter pris på at kede sig ihjel på den fede måde, hvis disse skulle findes derude.

For ti år siden udgav de deres første fuldlængdealbum 'Satanic Metal Attack' som fuldbyrdelse af demoen 'Satanic Commando', og som indeholdt et cover af Motörheads 'Heart of Stone'. Ikke overraskende. Da der ikke er sket synderlig meget siden da, vil der ikke blive perspektiveret yderligere, når en kort tjekliste fint kan opsummere 'In Satan We Trust'.

Heftig fart: Tjek
Knallert-lyrik: Tjek
Banale titler: Tjek
Skramlende lyd og seje riffs: Absolut tjek
Gangbar nakkebetvinger med alkoholpromille på 2+: Tjek
Fed fornemmelse efter 40 minutter: Ikke rigtig.