Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Lige lovligt fesent

Populær
Updated
Lige lovligt fesent

Firserkongerne Tesla forsøger sig med et akustisk album. Det havde de ikke behøvet.

Kunstner
Titel
Twisted Wires and Acoustic Sessions
Dato
25-07-2011
Distributør
Trackliste
01. Into The Now
02. Hang Tough
03. 2nd Street
04. Edison's Medicine
05. What You Give
06. Better Off Without You
07. Shine Away
08. I Love You
09. Changes
10. A Lot To Lose
11. Caught In A Dream
12. Song And Emotion
Forfatter
Karakter
2

De har lavet en af de allerbedste ballader i firserne, 'Changes', men er ellers kendt for energiladet melodisk hardrock og slap rigtig godt fra deres comeback-album i 2004, 'Into the Now'. Og her i 25-året for albumdebuten i 1986 sender de så en akustisk plade på gaden.

Det havde de ikke behøvet, Tesla. Men et eller andet skulle de tydeligvis markere jubilæet med.

'Twisted Wires and Acoustic Sessions' består af 12 numre. Seks blev indspillet i 2005. Fire er genindspilninger af gamle hits. To er nye numre. Og man skal eddermame være die hard Tesla-fan for at synes, at det her koncept er fedt.

Tag ikke fejl. Vi skylder Tesla en hel del. De har sgu lavet nogle gode numre i løbet af de 25 år siden debuten 'Mechanical Resonance'. Og er man kæmpe fan, kan det være fedt at høre Tesla spille unplugged. For os andre er det her lige lovligt fesent.

Tesla holder langt bedre plugged-in i en røvfuld Marshall-stacks. Og skruer du op til 11, så er den hjemme. Her er der højst skruet op til 4. Mere behøver den akustiske version af 'Changes' dog ikke have for at være et skønt genhør. Det er så også det eneste højdepunkt på dette album.