Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

10 hurtige til Sonic Syndicate

Populær
Updated
10 hurtige til Sonic Syndicate
10 hurtige til Sonic Syndicate
10 hurtige til Sonic Syndicate
10 hurtige til Sonic Syndicate
10 hurtige til Sonic Syndicate

Denne artikel er en lidt anderledes "10 hurtige" eftersom intervieweren havde glemt nogle af de ellers så gennemtærskede spørgsmål.

Spillested
Dato
23-10-2010

I forbindelse med interviewet blev der også tid til den traditionelle "10 hurtige". Eller det skulle det have været, men nogle af spørgsmålene var blevet glemt og i nød måtte intervieweren finde på nogle andre i stedet.

1. Jeres alletiders fem favorit albums?

Karin: Du nævner en og så nævner jeg en…
Nathan: 'White Pony' – Deftones
Karin: 'Mechanical Animals' – Marilyn Manson
Nathan: 'Great Southern Trendkill' – Pantera
Karin: 'Abrahadabra' – Dimmu Borgir
Nathan: 'Machine' – Static-X

2. Er der et nummer, I ville have dræbt for selv at have skrevet?

Nathan:  'The Beautiful People' – når trommebeatet kommer på, så ved alle, hvilken sang, man hører. Det er utroligt simpelt, men det virker.

Karin: Hvis vi havde lavet 'Smoke on the Water', så havde vi været virkelig rige, haha. Og så kender alle den jo, det havde også været fantastisk.

3. Har I en favorit musiker eller sangskriver?

Karin: Det er måske ikke så interessant, for han er svensk. Thåström, hedder han. Han havde et punk band for mange år siden. Det hed Ebba Grön.

Nathan: Vi er ret forskellige som band. Vores inspirationer er ikke vores idoler nødvendigvis. Alle i bandet kan svare noget vidt forskelligt. Mit største idol er Lenny Krawitz.

Karin: Uh, det er ikke heavy metal...

Nathan: det ved jeg. I metal er det Phil Anselmo.

Karin: Jeg driller bare, jeg kan også godt lide ham, haha.

4. Jeres bedste koncertoplevelse?

Nathan: Det bedste var nok, da vi var i Stockholm, og jeg hoppede ned fra scenen og kunne se vores band på scenen fra publikummets synsvinkel, haha. Men jeg er nu ikke sikker på, at det faktisk er den bedste oplevelse, haha!

Karin: Jeg så Dimmu Borgir i Göteborg i sidste uge. Det var virkelig, virkelig godt.

5. Hvad er det bedste ved at være i et band som jeres?


Nathan: Tøserne. Av! (Karin slår ham – red.). Men…tøserne, ja. Det hele faktisk, det er en livsstil. Gratis sprut, dejligt selskab. Vi keder os, hvis vi ikke er sammen.

Karin: Når vi er hjemme øver vi seks gange om ugen, og alligevel skriver vi tit sammen: ”hey, hvad laver du?”. Det kan ikke sammenlignes med et andet job. Og man får set verden.

Nathan: Man får mulighed for at spise sushi i Japan. Og så er der adrenalinet ved at stå på en scene.

6. Hvad er så det værste?

Nathan: Mangel på søvn.
Karin: Jeg vil sige, at savne familien.

7. Hvad er jeres fremtidsplaner?

Karin: Jeg håber vi kan turnere et år mere, før vi skal se på næste det album.

8. Hvem vil I gerne turnere med?

Karin: Jeg vil gerne turnere med Nightwish. Igen. De var så flinke, og vi var som en stor familie. Og så er jeg stor fan af dem. Sidst stod jeg lige ved siden af Tuomas og drak vin med ham hver aften, når de spillede.

9. Har I noget sært på jeres "rider"?

Nathan: Vi er ret sunde faktisk. Vi beder mest om hvad vi har brug. Hvis man er et røvhul, så pisser de måske i ens mad, haha.

Karin: Vi er faktisk ret kedelige. Mad, vand og rene håndklæder, haha.

10. Hvad er det skøreste I har gjort i bandet?

Nathan: Der sker noget på hver tour. Da vi spillede i Stockholm boede vi på et hotel, hvor Robin og jeg blev meget fulde i byen, og endte med at kravle op af nedløbsrøret for at komme ind på værelset.

Karin: Vi mistede Richard på en tour engang. Vi var nødt til at køre videre uden ham, men så var der nogle andre som havde taget ham med, og fandt os det næste sted: "vi har jeres sanger". Han nærmest væltede ud af bilen, virkelig fuld. "Velkommen tilbage!", haha. Han var rimeligt stille efterfølgende, haha.