Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Breaking Banger News

Populær
Updated
Breaking Banger News
Pantera fortsætter som Damageplan... Sammy Hagar tilbage i Van Halen?? Officielt slut med Pantera

Nu er det helt og aldeles officielt. Et af halvfemsernes absolut fedeste og mest rå metalorkestre, Pantera, er ikke længere. Pantera-lejren bekræftede måneders rygter om opløsning i sidste uge. Forsanger Phil Anselmo vil frem over koncentrere sig om bandet Superjoint Ritual, mens guitarist Dimebag Darrell (bill.) og trommeslager Vinnie Paul forener kræfterne i Damageplan sammen med sangeren & guitaristen Patrick Lachmann (ex-Halford/Diesel Machine) og bassisten Bobzilla.

Heavyjam.dk har just modtaget en tre numres cd-smagsprøve på Damageplans debut album, "New Found Power", der udkommer den 10. februar. Og der er bestemt "power" i disse sange, som umiddelbart synes som en videreudviking af den hårdere Pantera-lyd end et skridt tilbage til mere straight old skool heavy metal á la idolerne i Judas Priest. Heavyjam.dk arbejder p.t. på at få interview i stand med Damageplan, her i begyndelsen af det nye år. Hold øje.

- Lars Schmidt/Jam

Nye Van Halen-rygter

Officielt er der stille som graven i Van Halen-lejren. En sådan stilhed giver altid anledning til rygtedannelse. Senest følgende fra Van Halen News Desk: Van Halen vender tilbage i 2004 - med Sammy Hagar på vokal. Eddie Van halen har ikke kommenteret dette rygte, men har dog for nylig udtalt, at han har skrevet "materiale nok til ti albums."

- Lars Schmidt/Jam

Kunstner
Forfatter