Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Dumt og dårligt

Populær
Updated
Dumt og dårligt
"Dimevison - Vol 1" er en times ligegyldigheder fra afdøde Dimebag Darrells hjemmevideo-arkiv. Med denne DVD gives der mulighed for et kig ind i afdøde Dimebag Darrells liv. Det er klip fra hjemmevideoer, så kvaliteten er oftest ringe. Det er indholdet også – med mindre man da finder det underholdende, at se en umanerlig lang række af tåbelige indslag, der alle viser, hvorledes man ikke burde omgås fyrværkeri.

Dime var glad for fyrværkeri. Ja, det må være hovedkonklusionen på denne dvd. Derudover er der da heldigvis også en masse klips med det som Dime hyldes for: Hans unikke guitarspil. Men det er optaget med dårlige kameraer, så lyden er oftest elendig og billedet ligeså. Bedst er et klip fra 1984, hvor hovedpersonen spiller guitar og synger i en trio til en mindre koncert. Dimebag har meget stort garn og er ret ”glammet” i sit udseende, men han fyrer allerede dengang en solid spade af og viser også fed vokal på det nummer, der spilles: Metallicas ”Seek And Destroy”.

Den timelange dvd indeholder et ligegyldigt 10 min. langt klip, hvor guitargudens forhave fuldstændig ødelægges ved hjælp af en pick-up truck. Underligt nok til Dimes store fornøjelse.

Der er vist ikke sydstatsrocker nok i undertegnede. Jeg var i hvert fald langt fra underholdt. Dette er kun for de mest altædende fans.

Titel
Dimevision vol. 1
Distributør
Genre
Karakter
1