Breaking Banger News: Hammerfall & Co.

Breaking Banger News: Hammerfall & Co.
Nyt fra de tunge og solide svenskere Hammerfall, Soilwork og In Flames. Gøteborgs allerbedste Hammerfall har annonceret titlen på deres kommende album som "Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken". Albummet, der vil blive udgivet den 7. marts, er produceret og mixet af Charlie Bauernfeind (Blind Guardian, Helloween, "Crimson Thunder" albummet m.fl.) i danske Vejen.

Trackinglisten er som følger:

01. Secrets
02. Blood Bound
03. Fury Of The Wild
04. Hammer Of Justice
05. Never, Ever
06. Born To Rule
07. The Templar Flame
08. Imperial
09. Take The Black
10. Knights Of The 21st Century

Førstesinglen bliver "Blood Bound", der kommer på gaden den 31. januar. En video af nummeret er for nylig blevet indspillet i Gøteborg.

En uges tid før Hammerfall-albummet slippes det ditto højinteressante album fra landsmændene , de melodiske death metallerz Soilwork, "Stabbing The Drama". Albummet har følgende trackinglste:

1.Stabbing The Drama
2.One With The Flies
3.Weapon Of Vanity
4.The Crestfallen
5.Nerve
6.Stalemate
7.Distance
8.Observation Slave
9.Fate In Motion
10.Blind Eye Halo
11.If Possible

Bonus på lim. ed. cd'er:
12. Wherever Thorns May Grow

Notér fluks releasedagen på dette album, den 28. Februar!

Og så nævner vi også lige de stillistisk beslægtede In Flames, som indspiller en live DVD, "A Night In Flames", 3. Juledag på Carling Apollo Hammersmith i London, hvor In Flames optræder sammen med Lacuna Coil, Chimaira og Caliban. DVD'en forventes udsendt i juni. Showet i London er samtidig In Flames' sidste på deres aktuelle turné.