Eksklusiv premiere: Nyt nummer fra Deadpan Interference

Populær
Eksklusiv premiere: Nyt nummer fra Deadpan Interference

De københavnske støjrockere og Roskilde-aktuelle Deadpan Interference udgiver i morgen deres nye single 'Immaculate'. Lyt til nummeret og se videoen her.

Fotograf
Adrian Sølberg/PR

Da Roskilde i sidste uge offentlliggjorde det endelige program, skabte det som sædvanlig en masse polemik om hovednavne og tvivlsom integritet. Men festivalen beviste igen, at den stadig overgår sin voksende skare af konkurrenter, når det kommer til at turde stikke fingeren ned i undergrunden og præsentere nogle af de mest spændende navne for et større publikum.

Et af dem er i år Deadpan Interference, som i høj grad har fortjent pladsen med deres egen fængende fortolkning af pysch, noiserock og shoegaze blendet godt sammen. Et på en gang knusende hårdt og drømmende univers, som tager lytteren med gennem en farverig og tørstig ørken i et dragende, hypnotiserende tempo. 

Det stadig unge band udgav sidste år deres selvtitulerede debut-ep, som siden er blevet fulgt op med flere roste shows i både ind- og udland. Nu er bandet så klar med ny musik i form af singlen 'Immaculate', som er ude på 7" i morgen på Flammekaster Records.

Om singlen udtaler bandet selv:

“Den er lidt anderledes end det, vi tidligere har lavet. Vi vill ikke sige, at den er sigende for, hvor vi ender i fremtiden, men vi er nok bare blevet mindre bange for at lave musik, som vi vil, uden at tænke på at låse os selv fast i en boks, der rummer det, vi mente var “vores lyd”.  Til at starte med skulle vi bare være massive, og nu er vi ikke bange for at være mere tilgængelige. Det handler i bund og grund mest om at føle, at vi hele tiden udvikler os.”

God fornøjelse!

 

Til de interesserede er der reception i morgen på Himmeriget fra klokken 17, hvor man også vil kunne erhverve sig singlen, som kommer i et begrænset oplag. Se FB-event her