Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Eksklusiv premiere: Nyt nummer fra Rising

Populær
Updated
Eksklusiv premiere: Nyt nummer fra Rising
Eksklusiv premiere: Nyt nummer fra Rising

Rising er den 29. april klar med deres tredje album 'Oceans Into Their Graves'. Lyt til førstesinglen 'Old Jealousy' her!

Kunstner
Titel
Oceans Into Their Graves
Trackliste
1. All Dirt
2. Burn Me Black
3. Old Jealousy
4. Blood Moon
5. The Anger
6. Coward Heart
7. Death of a Giant
8. Killers of the Mind
9. Waste Deep
10. The Night

Det københavnske band Rising, som tidligere har høstet rosende ord fra blandt andre Pitchfork, albumdebuterede med 'To Solemn Ash' i 2011, som siden blev fulgt op af 'Abominor' i 2013. Begge er plader, som viser et stærkt rockende metalband, der vækker minder om den sydlige amerikanske sludge, der pløjer sig igennem et både episk og sumpet landskab. Men så stoppede bandet. Indtil guitaristen (og Indisciplinarian-labelejer) Jacob Krogholt sidste år igen rejste den sorte fugl med en helt ny besætning under vingerne, der tager sig ud som følger:

Morten Grønnegaard – vokal
Jacob Krogholt – guitar
Anders Bo Rasmussen – guitar
Bjarke Lassen – bas
Martin Niemann – trommer

Den 29. april er Rising klar med deres tredje album 'Oceans Into Their Graves', som vi er glade for at kunne præsentere første stykke musik fra.

Lyt til 'Old Jealousy' her:Om det nye album udtaler guitarist Krogholt:

"På det nye album er vi nok blevet mindre sludgy og har flere klassiske metal lementer, som understreges af vores nye sanger Mortens rene vokal. Det burde dog tydeligt kunne høres, at det stadig larmer og smadrer."

smile emoti

Menu