Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Megadeth til Copenhell

Populær
Updated
Megadeth til Copenhell
Megadeth til Copenhell
Megadeth til Copenhell

Første navne er på plads til Copenhell. Megadeth nævnes som hovednavn.

Kunstner
Koncertarrangør

Så begynder det at ligne noget med Copenhell. Først var det en mystisk video, sidenhen blev første serie af navne offentliggjort og nu er det første hovednavn på plads.

Megadeth

Dave Mustaine og Megadeth er et kapitel for sig selv i metalhistorien. Med fantastiske plader bag sig, er Megadeth et band jeg altid ser frem til. Derfor glæder det mig, at de er at finde blandt hovednavnene til Copenhell 2010. Sidst Megadeth var i Danmark, var da de stjal showet i Horsens d. 3. marts 2009, da de var med Judas Priest og Testament i det jyske. Dave på Refshaleøen til sommer bliver godt!

Udover hovednavnet har Copenhell også fået bl.a. Napalm Death, Behemoth, Mnemic og The Psyke Project på plads. Derudover vandt Supercharger en pris til DMeA, og en del af præmien var en plads til Copenhell. Så er man til britisk grindcore, polsk death'n'black eller dansk industrial, fusionsmetal eller god rock'n'roll, så er det nu man skal til lommerne. Billetterne er sat til salg, og er man hurtig ryger der en gratis t-shirt med i hatten.

Derudover ser det ud til, at man har tænkt sig at alliere sig med Ølfabrikken angående leverance af det gyldne fluidum. Vi ser frem til flere annonceringer. Nu hvor Megadeth er bekræftet, kunne man jo lidt kækt spørge arrangørerne:

Kommer de andre tre så også?