Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Nye navne til 1-Day Hardcore Showdown

Populær
Updated
Nye navne til 1-Day Hardcore Showdown

Hardcore festivalen "1-Day Hardcore Showdown" er klar med nye navne, blandt andet The Psyke Project. Læs mere om navnene her.

Spillested
Dato
17-08-2013
Koncertarrangør
Forfatter

THE PSYKE PROJECT fra København har netop udsendt deres 5. studiealbum – ”Guilotine”. Det er, som vanligt, et uhyggeligt udspil, der demonstrerer endnu en ny side af kvintetten. Selv betegner de det som ”Sludgy, Black-Metally, Post-Something”. THE PSYKE PROJECT formår med hvert udspil at tweeke tidens toner uden at glemme hardcore-rødderne.

BROKEN TEETH! fra Manchester, England er i gang med at bryde med dagsordenen; en dagsorden, der nærmest dikterer at skelsættende hardcore-bands kommer fra USA. BROKEN TEETH!, der passende går under betegnelsen Manchester-hardcore, trækker på lige dele 90’er hardcore og crossover som kaster tankerne hen på Merauder og Biohazard.

GREG BENNICK fra Seattle er måske bedst kendt i hardcore-kredse som frontmand i straight edge bandet TRIAL, men er derudover pris-vindende producer og forfatter, aktivist og ikke mindst key note speaker. De emner GREG BENNICK tager op i sine foredrag tæller bl.a. menneskelig kommunikation, frygt samt miljørelaterede mærkesager. Hans referencer dækker stort som småt.