Uge 26: Ugens Udgivelser

Infectious Grooves

Medmindre du skal til et bryllup med metalband som aftenens musikindslag, kommer du næppe heller til koncert i denne uge. Derfor har vi endnu engang samlet ugens udgivelser, som du så i stedet kan dykke ned i - eventuelt med vinduerne åbne, hvis du er træt af at bo så tæt på din nabo. 

Titel
+ Pyrrhon + Scott Weinrich + Emmure
Dato
22-06-2020

I denne omgang finder vi Infectious Grooves, som du måske husker som en supergruppe i 90'erne. De udgiver en EP med tidligere uudgivne numre fra 1995 med Robert Trujillo på bas. Den får navnet 'Take U On a Ride'.Minsandten om ikke også Pyrrhon endnu engang vil skole os i teknisk dødsmetal fra karantæne-ramte New York, mere præcist Brooklyn. Det er bandets fjerde fuldlængde-udgivelse. Så er der Scott "Wino" Weinrich, bedre kendt fra Saint Vitus, Spirit Caravan, Shrinebuilder og The Hidden Hand, som tager os på en solorejse på 'Forever Gone', hvorfra førstesinglen har været noget så hipt som et covernummer af 'Isolation', et Joy Division-track. Det bliver spændende at se, om resten af pladen er influereret af Winos bekendtskaber indenfor andre genrer.Hvis du skal på roadtrip i Danmark kan du overveje at smide den nye metalcore-plade fra Emmure på anlægget. De har sjovt nok kaldt deres album 'Hindsight'. Så kan I selv regne den ud, hvis I er bekendte med amerikansk-engelske idiomer. Der kommer også power metal fra Falconer, vores venner i Sverige. Det er sidste tur i byen, inden bandet "slår op". Der er også symfonisk, sort metal fra Carach Angren fra Holland, hvis du er til den slags.

Vi tipper desuden hatten til det populære "rock"orkester Haim, der vinder med albumtitlen 'Women in Music Pt. III'. Det bliver morsomt at se dele af den danske anmelderstab forholde sig til den. 

Så det var altså: 
Infectious Grooves - 'Take U on a Ride', selvudgivet
Pyrrhon - Absces Time, Willowtip Records
Scott Weinrich - 'Forever Gone', Ripple Music
Emmure - 'Hindsight', SharpTone
Falconer - 'From a Dying Ember', Metal Blade
Carach Angren - 'Franckensteina Strataemontanus', Season of Mist

Se flere udgivelser her.