Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Uge 33: Ugens koncerter

Updated
-XTJ9991-21-1531984628

Det er endnu noget uden for sæsonen på koncertfronten. Men lidt sker der da ude omkring i landet i den kommende uge.

Kunstner
Dato
11-08-2019

Ugen lægger ud med Kill-Town Death Fest Warm-up i Pumpehuset, hvor der blandt andre er besøg af australske Eskhaton, der burde være garant for at skabe en tilpas dødsstemning som opvarmning til selve Kill-Town Death Fest, som løber af stablen i Pumpehuset 5. til 8. september.

Dagen efter den 16. august er der flere koncerter at vælge imellem.

I provinsen i Jylland er der koncert i både Randers og Kolding. På Von Hatten spiller veteranerne fra Lipid, supportet af de upcoming thrashere Killing og det lokale dødsmetalband Hoppepude, der blev gendannet efter 15 års fravær tidligere på året i forbindelse med Midwinter Meltdown.

På Godset i Kolding lægger californiske Earthless vejen forbi. Her på redaktionen var vi ret begejstrede, sidste gang trioen gæstede Danmark med en omgang syret og jammende rock med inspiration fra bl.a. Jimi Hendrix og Black Sabbath. Er man til en ordentlig omgang improviseret livemusik, er det nok værd at kigge forbi Godset denne aften. Danske Bite the Bullet står for opvarmningen.

Vi bliver i provinsen, men tager til Asnæs på Sjælland, hvor Asgaard Rock Festival 2019, der løber over 16. og 17. august, begynder. Festivalen har et blandet program med en række danske bands og byder over de to dage bl.a. på Junkyard Drive, Sons Of Death Valley og GoatHawkBuffalo.

Den 16. august er der også dansk sludge og stoner rock på programmet på High Voltage i hovedstaden, hvor Kill Trip giver koncert. Supporten står grunge-rockerne Insign fra Midtjylland for.

Endelig er der koncert igen på High Voltage den 17. august, hvor det i øjeblikket rigtig hotte syrerockband Grusom fra Svendborg giver koncert.

Kill-Town Death Fest Warm-up – Eskhaton (AUS), Altarage (E), Ascendency (DK) – Torsdag,15. August, Pumpehuset
Lipid (DK), Killing (DK), Hoppepude (DK) – Fredag, 16. august, Café Von Hatten, Randers.
Earthless, Bite The Bullet – Fredag, 16. august, Godset, Kolding
Asgaard Rock Festival 2019 – Junkyard Drive, Sons Of Death Valley, GoatHawkBuffalo m.fl. Fredag 16 og lørdag 17. august, Asnæs
Kill Trip, Insign – Fredag, 16. august, High Voltage, København
Grusom, Blue Rose Down – Lørdag 17, High Voltage, København

Menu