Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Fotoreportage: Scream for Xmas Fest

Populær
Updated
Fotoreportage: Scream for Xmas Fest

Fragmenter fra en vanvidsscene! The Psyke Project og det øvrige slæng raserede KB18 fredag aften i København.

Spillested
Dato
13-12-2013
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen

Kaos, vanvid, fandenivoldskhed, ragnarok. Det er blot nogle af de ord, der popper først frem, hvis koncerten med The Psyke Project fredag aften på spillestedet KB 18 i Kødbyen i København skal beskrives.

Efter fem øvrige overbevisende gode bands, spillede den københavnske gruppe på gulvet foran scenen og raserede det lille spillested med deres massive lydmur af infernalsk og kontrolleret støjende metal, mens publikummet kastede sig ind i hinanden som frådende primater under et demonstrativt ritual – inklusiv deltagelse fra forsanger Martin Nielskov. Det var vildt – virkelig vildt!

De fleste borgere her i landet havde nok løbet skrigende væk, hvis de havde overværet seancen og sikkert tilkaldt en kollektiv hær af psykiatere bevæbnet med spændetrøjer og stesolider.

”Fornuft og sammenhæng i noget tilsyneladende kaotisk eller meningsløst.” Sådan beskriver ordbogen betydningen af udtrykket ”mening med galskaben.” I det her forum behøver vi næppe udpensle, hvad meningen så er. Banker ens hjerte for heavy metal, kan man vel nemlig umulig være i tvivl!

Denne aften undlod vi at stå med snotten ned i blokken, men som altid var den ukuelige fotograf på pletten til at dokumenterer begivenhederne. God fornøjelse!