Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Vind Within Temptation billetter!

Populær
Updated
Vind Within Temptation billetter!
Udsolgt til Within Temptation i Vega, men vi har billetter, meet & greet pas + cd'er til udlodning. Påsken er på vej, og i denne genopstandelsens tid, er Heavyjam.dk tilbage i tungeste konkurrencestil.

Torsdag den 19. april spiller Within Temptation en forlængst udsolgt koncert i Store Vega, men Heavyjam.dk er i besiddelse af fire billetter, alle til udlodning. Og ikke nok med det, så hører der meet & greet pas til hver vinder + følge, så man kan møde bandet før koncerten, samt et ex. af den nye cd "The Heart of Everything".

For at deltage i konkurrencen om de to x to koncertbilletter m.v. skal du svare på nedenstående spørgsmål og kort forklare, hvorfor du vil ind til koncerten og hilse på bandet og evt. hvad du vil sige til bandet eller spørge dem om.

Send din mail til os på [mail]Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.[/mail], mrk. "Within Temptation", så vi har den i mailboksen senest fredag den 13. april kl. 10.00. Alle vindere får besked direkte. HUSK, at skrive fuldt navn, postadresse og tlf. nummer, tak! :o)

* Spørgsmål: Fra hvilket land stammer Within Temptation?

A: Finland
B. Holland
C. Belgien

Held & lykke.

Menu