Konkurrence: 'L7: Pretend We're Dead'

Populær
L7

Tunge riffs, hardcore feministiske budskaber og et dyk i LA's rockhistorie; når Cinemateket igen i år byder på Musikfilm Festivalen, er det blandt andet med dokumentaren om L7 på programmet, som du kan vinde billetter til her.

Kunstner
Titel
L7: Pretend We're Dead
Dato
19-09-2019
Forfatter

De er blevet beskrevet som vilde, uregerlige og spontane. Kvindekvartetten L7 satte sine spor i 90'ernes grungebølge og blev kendte for deres medvirken i 'riot grrrl'-bevægelsen, hvilket instruktøren Sarah Price har indfanget i en dokumentar med aldrig før sete optagelser samt interviews med andre af samtidens notoriske musikskikkelser såsom Joan Jett og Shirley Manson.

Filmen vises torsdag den 19. september kl. 21.00 på Musikfilm Festivalen, der foregår i Cinemateket i København fra 13.-23. september. Vi udlodder 3x2 billetter til visningen, som du kan vinde ved blot at svare på nedenstående spørgsmål:

Hvornår blev L7 gendannet?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest onsdag d. 18. september 2019 kl. 14.00, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "L7".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.