Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Havok + Warbringer i Pumpehuset

Populær
Updated
Konkurrence: Havok + Warbringer i Pumpehuset
Konkurrence: Havok + Warbringer i Pumpehuset

April er propfyldt med koncerter, og din økonomi kommer med garanti til at lide af det. Men hvis du er til meget thrash og lidt teknisk død, udlodder vi nu to billetter til koncerten med Havok + Warbringer + Gorod + Exmortus i Pumpehuset d. 14. april.

Kunstner
Titel
+ Warbringer + Gorod + Exmortus
Spillested
Dato
14-04-2017
Genre
Forfatter

Colorado thrasherne i Havok har gennem deres 12 år lange karriere udgivet fire plader, den seneste 'Conformicide' udkom tidligere i år. Mange kan måske huske bandets enormt energiske optræden på sidste udgave af Copenhell, hvor de var på nippet til at rive Pandæmonium i stykker.

Med som special guests er Warbriger, der med garanti også kommer til at lufte nye numre. Deres seneste fuldlængde album 'Woe to the Vanquished' udkommer d. 31. marts, og er første plade med bandets nye guitarist Chase Becker og bassist Jessie Sanchez.

Supporten leveres af de franske dødsmetallere i Gorod, hvis tekniske kundskaber har ledt dem til at vinde flere priser, og det lettere eksperimentielle thrashband Exmortus.

Vi udlodder to billetter til metalbraget d. 14. april, og for at være med i lodtrækningen skal du svare rigtigt å følgende spørgsmål:

Havok er også navnet på en tegneseriefigur fra Marvel-universet – hvilken superheltegruppe optræder Havok ofte i forbindelse med?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest tirsdag d. 11. april 2017 kl. 12.00, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Havok".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.