Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: 'Rammstein: Paris'

Populær
Updated
Konkurrence: 'Rammstein: Paris'

Nåede du ikke i biografen for at se 'Rammstein: Paris'? Frygt ej! I samarbejde med Universal Music Danmark udlodder vi 5x DVD+2CD-udgaver af filmen.

Kunstner
Trackliste
1. Sonne
2. Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen
3. Keine Lust
4. Asche Zu Asche
5. Feuer Frei!
6. Mutter
7. Mein Teil
8. Du Riechst So Gut
9. Du Hast
10. Bück Dich
11. Mann Gegen Mann
12. Ohne Dich
13. Mein Herz Brennt
14. Engel
15. Pussy
---
16. Frühling In Paris
Forfatter

For knap to måneder siden ramte Rammstein samtlige biografer på verdensplan med et cinematisk mesterværk produceret af den svenske filminstruktør Jonas Åkerlund, der også er kendt som en af grundlæggerne af det legendariske band Bathory.

Koncertfilmen dokumenterer bandets imponerende liveshows, og blev filmet helt tilbage i 2012, da Rammstein spillede to fuldstændige udsolgte koncerter i Paris under deres 'Made in Germany'-tour, ved hjælp af 30 kameraer – mindre kan ikke gøre det for at indfange den massive koncertproduktion, bandet har, og den vilde publikumsstemning, de altid skaber live. Da Devilution var afsted for at se filmen, var vi mildest talt imponerede; det var nærmest som at være til intimkoncert med det ildfanatiske Neue Deutsche Härte-orkester.

Med andre ord er det en film, vi varmt kan anbefale. Hvis du vil have fingrene i din hel egen DVD+2CD-udgave af den, skal du kunne svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad er trommeslager Christoph Schneiders kælenavn, og hvor kommer det fra?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag d. 25. maj 2017 kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Rammstein".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.