Top 5 – Årslister 2020

IDZSUU7XKNFB7NL25KOZVBSMXU

En passende bitter drink er skænket, vilkårlig kaosmusik spiller på anlægget i sommerhuset. Jacob Dinesen ser tilbage på året som det blev udtrykt via redaktionens årslister. Læs her de fem kækkeste bemærkninger.

Forfatter

1. Årets optur:
- Skrevet af Kent Kirkegaard Jensen

"Nu kan ingen se, hvis man rækker tunge inde bag mundbindet."

2. Årets comeback:
- Skrevet af Tobias Holst

"Jeg aner det ikke. Alle de gamle bands laver elendig, rutinepræget og idiotisk musik, og jeg har virkelig ikke behov for at lytte til dem længere.
The future is now, old man."

3. Årets største skuffelse:
- Skrevet af Casper Villumsen

"...min største skuffelse må simpelthen være at være midt i en pandemi, og det er på ingen måde ligeså spændende, som det bliver fremstillet på film"

4. Årets comeback:
- Skrevet af Adriana Zak

"Jeg har tilsyneladende ikke styr på, hvem der er tilbage fra rehab."

5. Årets optur:
- Skrevet af Daniel Pilgaard

"Mig selv. Efter 20 års fucked up livsstil blev 2020 endelig året, hvor der ikke blev indtaget så meget som et gram alkohol og narko eller sløvende og sjove piller."Som altid har vi en masse boblere, der alle er lige ved og næsten, dem tager vi i aldeles vilkårlig rækkefølge.

- skrevet af Tobias Holst, om årets danske navn ’Eyes’:
"Et hardcoreband uden livekoncerter er jo nærmest som en udenrigsminister til voksenfest"

- skrevet af Mathias Nielsen, om hvad han overså i 2019:
"At verden var på vej til at blive ramt af en pandemi. Hvad med dig?"

- skrevet af Mads Peder Lau Pedersen, om sit liv og hvad der var årets optur:
"Corona. Ja. Som småbarnsfar i pædagogikum var jeg jo alligevel aldrig kommet til de koncerter eller de fester. Så længe jeg ikke går glip af noget, ofrer jeg gerne jeres andres sjov, helbred og samfundsøkonomi. Så må I andre lære at høre pladen og pimpe derhjemme."

- Skrevet af Jon Albjerg Ravnholt, om sit års optur:
"Jeg så et grindcoreband i et hul i muren på en skaterbar i Lima. Der var smukke, unge kvinder omkring mig og kolde øl foran mig. Jeg var på en udstilling om peruansk metals historie i kulturministeriet i Peru med den professor, der havde arrangeret den og skrevet en bog om den. Året var kun lige begyndt, og jeg havde fri indtil midt på sommeren. Hvad kunne gå galt?"

For at runde året af, på passende vis, slutter vi med manden med weekendvesten, og hans tanker omkring sin egen let bekymrende musiksmag:

"I en verden, hvor folk lytter uironisk til Sabaton, kan man godt have lyst til ikke at kunne lide power metal."