Top 5 - Bedste halloween corpse paints

corpsepaint

Corpse paint? I populærkulturen? Jojo, den er skam god nok. Skribenten bemærkede sig i år, at en særlig genstand fra metallen gjorde sig til i "influenternes" halloween-make up. Er det kulturel appropriation? Måske? Er det også lidt fedt? Måske? Se med i ugens top 5.

1. Kristen K. Makeup
Kristen K. har her lavet et ret trve look, måske lige med undtagelsen af musenæsen, der virker som en lidt besynderlig tilføjelse. Hun får dog lige ekstrapoint for det omvendte kors i panden.

kristen


2. Isabella Quintão
Isabella Quintao har her lavet et lidt alternativt farvevalg. Faktisk er vi ret nede med trenden. Ses vi på Copenhell 2020 i rød corpse paint?

isabella


3. A Cat in Black
A Cat in Black har her virkelig taget corpse painten til sig på en "make it fashion"-måde. Bemærk den lille perle i det omvendte kors? En tur i Søstrene Grene og en tube eyelash-lim, så kan dette look også blive dit! 

a cat in black


4. Abigail Brito
Abigail har kombineret corpse paint med symbolet på ærbarhed og renhed: Selveste Jomfru Maria. Det er rimelig ondskabsfuldt i sig selv, men hendes accessories tager kostumet til det næste niveau. Hvor kan man købe den krone?

abigail


5. Heather Moorhouse / "Makeup Mouse"
Heather har skrevet sit kunstnernavn "Mouse" i panden i ægte ekstremmetal-skrifttype. Forestil jer mulighederne (hvis du altså har en tilpas stor pande) i fremtiden: Hvem gider overhovedet at tage en band-trøje på, hvis man kan have bandets logo stående i panden og integreret i sin corpsepaint? 

 heathermoorhouse