Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

AMF'13 - Incantation

Populær
Updated
AMF'13 - Incantation
AMF'13 - Incantation
AMF'13 - Incantation
AMF'13 - Incantation
AMF'13 - Incantation
AMF'13 - Incantation
AMF'13 - Incantation
AMF'13 - Incantation

Med amerikanske Incantation på plakaten fik vi serveret en gang dødsmetal på Studenterhuset, som man tilberedte den tilbage i 1992.

Kunstner
Dato
07-11-2013
Trackliste
Invoked Infinity
Ascend Into The Eternal
Oath Of Armageddon
The Fallen
Transcend Into Absolute Dissolution
Anoint The Chosen
Vanquish In Vengeance
Decimate Christendom
Impending Diabolical Conquest
The Ibex Moon
Blissful Blood Shower
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
2

Gode, gamle Incantation. Et af de tidlige bands, der kom ud af New Yorks dødsmetalscene, hvorfra også Suffocation og Immolation stammer. Lidt ligesom med Slayer så ved man, hvad man får, når Incantation åbner for sluserne og lader dødsmetallen flyde.

For da først Incantation indtog Studenterhusets scene, var det som at ryge i en tidslomme tilbage til 1992. For det var fuldstændig som at høre Cannibal Corpse i den periode. Samme brøl fra forsangeren og samme skrig fra guitaren i hvert vers. Der var bare lige tilsat noget gråt hår, der minder os om, at vi skriver 2013 og ikke længere befinder os i genrens guldalder.

For undertegnede var det i hvert fald en nostalgisk oplevelse og det på den gode måde. Og så var det fedt, at de sørgede for, at vi kom godt rundt i deres materiale, som sætlisten også afspejler. Der var vist kun en enkelt eller to af pladerne, der ikke var repræsenteret.

Desværre for Incantation gælder det, som så mange andre bands i den genre, at det for de uindviede ret hurtigt kan gå hen og blive en anelse ensformigt. Det var også tilfældet for Incantation denne fredag aften på Aalborg Metal Festival 2013. Det var fedt at høre dem, men da tankerne havde haft sin nostalgiske rundgang i halvfemserne, var det ligesom dét.