Så gik den ikke længere

Populær
Så gik den ikke længere

Rammstein levede ikke op til tidligere tiders koncerter.

Imponerende har det altid været, hvordan Rammstein har kunnet blive ved med at overgå sig selv i sceneshow, og man har år efter år spurgt sig selv, hvor længe det kunne blive ved med det. Svaret blev givet i Forum via noget middelmådig optræden, nemlig: at nu går den ikke længere.

Tyskerne kom ellers godt fra start med den nye 'Rammlied' som er konstrueret som erstatning for den bedagede 'Rammstein', men efterhånden som koncerten skred frem, stod det klart, at den glød der har givet mening til fordums flammekastere og fyrværkeri, ikke var til stede, og det kunne sceneilden denne aften i Forum ikke redde.

Vi fik dog at vide, at keyboardmanden Christian "Flake" Lorenz skulle være blevet syg i en grad, så han var kommet på sygehuset. Og om det var det, der lagde en dæmper på gemytterne skal ikke være til at sige...

Sikkert er det i hvert fald, at Rammstein virkede trætte. Deres seneste udspil var en mellemfornøjelse, og selv om de gode numre fra den, såsom førnævnte 'Rammlied' og 'Waidmanns Heil' fungerede fint live, så vandt de svage numre ikke i flammekasternes skær. I øvrigt kan de undre at de ikke brugte det pornografiske tema mere, når nu de har haft sådan en opmærksomhedsmæssig succes med videoen til 'Pussy'.

Rammstein kommer man, så vidt vides, til at kunne opleve til sommer på både Skive Beach Party og Femøren, og alene dét får det til at lugte lidt af at koncertmaskinen Rammstein lige skal tjene det sidste, før den lukker.

Kunstner
Spillested
Dato
15-12-2009
Distributør
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
3