Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Velspillende band i fede rammer

Populær
Updated
Velspillende band i fede rammer
Velspillende band i fede rammer
Velspillende band i fede rammer
Velspillende band i fede rammer
Velspillende band i fede rammer

By the Patient har fortsat sin stærke udvikling og leverede et glimrende show i god lyd, da bandet spillede på Beta som opvarmning for The Kandidate.

Spillested
Dato
28-10-2010
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
4

Efter at By the Patients debut-cd er udkommet, er det blevet en anelse federe at se bandet live. Ikke at det har været skidt før, hvilket sejren i Metal Battlen, der gav adgang til Wacken, og showet på Roskilde i sommer også vidner om.

Men det er bare fedt, at man nu kan være bedre inde i bandets musik, så ørerne ved, hvilke detaljer i musikken, der bare skal høres. Det kræver selvfølgelig, at der er god lyd, og det må man sige, at det lille spillested ved siden af Amager Bio sørgede for. Beta er blevet flot, og trods stedets intime størrelse, så er både lyd og lys helt i top.

Således fik By The Patient leveret et godt og kompakt sæt, hvor det virkelig kunne mærkes, at bandet var ganske afslappet og kunne koncentrere sig om at levere fed musik uden at skulle plages af nervøsitet. Det var fedt at kunne høre Simons mange fede melodiske leads så tydeligt, og Tan på vokal var virkelig i topform denne aften. Både growls og skrig sad lige i skabet.

Det var også super, at høre sangene med en god bund i. Det kan desværre godt savnes lidt på cd'en, hvilket er synd, når nu sangmaterialet er så godt. Men 'live' denne aften havde både guitarer og selvfølgelig også bassen en ganske passende mængde sprød bund.

Selvom der ikke kom alvorligt gang i pitten og fremmødet naturligt nok var mindre end til Roskilde-showet, så var denne koncert alligevel nok samlet set en snert bedre en sommerens udskejelser.

Læs om The Kandidates show her.