Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Navnedrop og dødsthrash

Populær
Updated
Navnedrop og dødsthrash
Path of Possession rendyrker den gamle thrash- og death metal stil på "The End of the Hour. Skønt bandet har otte år og kun to album på bagen før dette seneste udspil, ”The End of the Hour”, så knytter der sig et par interessante navne til historien.

Bandet blev dannet i 1999 af bl.a. ex-Morbid Angel guitaristen Richard Brunelle (som dog ikke er med i folden mere). Det som alligevel sikrer gruppen medieinteresse, er, at man har overtalt George ”Corpsegrinder” Fisher fra Cannibal Corpse til at stå for ”vokalen”. Bag producerknapperne sidder endnu en Morbid Angel guitarist, nemlig Eric Rutan.

Path of Possession er dog ikke noget nyt Cannibal Corpse eller Morbid Angel, men derimod mere melodisk end begge de førnævnte, uden at dette kvæler de rå blast beats, som vi forkæles med. Vi er stadig i death/thrash metal genren og man er ikke i tvivl om, at det er ”Coprsegrinder”, der pryder lydbilledet med sine karakteristiske growls.

På den negative side, så er der intet man ikke har hørt før. Selv de bedste numre, som ”I am Forever”, “Memory Burn” og ” The End Of The Hour” skylder en del i sin komposition til sen-80'ernes thrashkonger og de tidlige 90'eres dødskoryfæer. Kan man se igennem fingre med dette, så er "The End of the Hour" et fedt album med guf for old school kendere.

Titel
“The End of the Hour”
Distributør
Karakter
3